Jansson Alarm udvider forretningen

Kim Hansen i spidsen for ny afdeling på Sjælland

Den 1. november starter Kim Hansen som regionschef i Jansson Alarm. Kim får ansvar for opstart af en ny afdeling og skal varetage opgaver inden for salg, ledelse og forretningsudvikling.

Kim H.jpg

Erfaren salgschef i spidsen for nyetableret afdeling på Sjælland

Den 1. november 2019 markerer et nyt, spændende skifte i Jansson Alarms historie. Her byder vi nemlig velkommen til Kim Hansen, som skal stå i spidsen for vores nye afdeling på Sjælland. Kim skal være med til at styrke forretningen med udgangspunkt i og omkring Storkøbenhavn og får en vigtig position i forhold til salg, ledelse og forretningsudvikling. 

Kim udtaler: "Jeg befinder mig godt i spændingsfeltet mellem strategi, forhandling og ledelse. Hos Jansson Alarm A/S ser jeg en rigtig spændende mulighed for at blive en del af en veletableret og samtidig innovativ virksomhed, hvor jeg vil anvende mine kompetencer, brancheerfaring og netværk til at skabe vækst inden for en ramme af gode og solide kerneværdier."

 

Udover den øvrige ledelse indgår Kim Hansen i tæt samarbejde med adm. direktør Mark Vildbrad:

"Med Kim ombord føler jeg mig overbevist om, at vi de kommende år kan forløse et stort forretningspotentiale på markedet. Kim har bundsolid erfaring og indgående kendskab til branchen, som kombineret med hans sprudlende energi og passion skaber det helt rigtige fundament for en sund og dynamisk virksomhed," udtaler Mark.

I fællesskab bliver målet de kommende år at sikre udvikling og fremdrift i selskabet til glæde og gavn for alle vores medarbejdere, kunder og samarbejdspartnere. Vi byder Kim hjertelig velkommen. 

Mød Kim i videopræsentationen nedenfor.

Kim Hansen og Mark Vildbrad foto.jpg

Vil du vide mere?

Læs mere om Jansson Alarm og vores løsninger