Østjysk Våbenhandel

En sikringsløsning på højeste niveau...

I 2014 valgte Østjysk Våbenhandel at flytte domicil til Hedensted, og derved etablere et 8.700 kvadratmeter jagtcenter med butik, skydebaner, våbenværksted, kontorer samt konference- og velfærdsfaciliteter. Dette resulterede i et avanceret sikringsprojekt, med løsninger der opfylder selv de strengeste krav fra politi og myndigheder.

Østjysk Våbenhandel

Midt på motorvejsstrækningen mellem Horsens og Vejle, er Østjysk Våbenhandel centralt placeret i Hedensted. Her findes et kæmpe udvalg af over 3.000 jagtvåben, optik og beklædning. Derudover har forretningen eget våbenværksted og en 100m underjordisk skydebane.

Da man flyttede i nyt domicil i Hedensted var det myndighedernes krav om et højere sikkerhedsniveau, og egne ønsker om at udvide, der resulterede i Nordeuropas største jagtcenter på 8.700 m2

Jansson Alarm - Østjysk Våbenhandel.JPG

Knud Nielsen, sikkerhedsansvarlig

”Reglerne for sikkerhed er meget omfattende for sådan en butik her. Det er noget af det højeste sikkerhedniveau man kan få. Nogle af sikkerhedskravene er endda fuldt ud på højde med de krav, der stilles til bankbokse i dag", forklarer Knud Nielsen.

"For at modsvare de strenge myndighedskrav for opbevaring af det store antal våben og ammunition, har vi haft behov for at finde frem til den maksimale sikringsløsning. Med den endelige løsning har vi opnået den nødvendige godkendelse fra Rigspolitiet. At vi så samtidig har fået et system, som er funktionelt og brugervenligt, er jo bare optimalt”, uddyber Knud.

Faktaboks

Østjysk Våbenhandel er Nordeuropas største jagtcenter og har en sikringsløsning, hvis høje sikkerhedsniveau er godkendt af selv Rigspolitiet. Som installatør og servicepartner har Jansson Alarm stået for hele løsningen, der omfatter:

  • Tyverialarm [Nox]
  • Adgangskontrol [UniLock]
  • Videoovervågning [Axis/Milestone]
  • Brandalarm [MX4000]
  • Talevarsling [TOA]
  • Mekanisk sikring
DSG_2464.JPG