HTH Køkkenforum

Én centraliseret og landsdækkende sikringsløsning

Nobia Danmark A/S, der indgår i den svenske koncern Nobia AB, er i dag en af Europas ledende køkkenproducenter, med mere end 20 større køkkenbrands så som HTH, Invita og uno form.

090805-hth-kokkenforum-tilst10.jpg

HTH Køkkenforum

Med en hidtil knopskydning af forskellige sikringssystemer og leverandører på i alt 37 butikker og fabrikker, blev det for Nobia Danmark et stort ønske at få skabt én centraliseret sikringsløsning, med en landsdækkende udrykning og service. Projektet indebar etableringen af en højnet standard samt løbende servicering af et intelligent, fremtidssikret og omkostningseffektivt sikringsanlæg på samtlige lokationer. Her var et grundigt overblik samt en løsningsorienteret tilgang forudsætning for den optimale løsning.

Morten Hylleberg Ravn, Category Lead Buyer

Da Nobia består af både produktionslokaler og butikker, har det været afgørende at vælge en samarbejdspartner der har brede kompetencer, og forstår at skræddersy en løsning der passer til hver enkelt lokation. Derudover er det særligt væsentligt, at Jansson Alarm udbyder en landsdækkende service, så den samme partner anvendes på tværs af vores butikker og fabrikker”, fortæller Morten

Den rigtige mavefornemmelse

”For Nobia Danmark var det vigtigt at få opsat et samarbejde med en leverandør, som ikke kun indgår i en betalingsrelation – men som fungerer som en pålidelig samarbejdspartner med et godt og faktuelt overblik. For os er den rigtige mavefornemmelse utrolig vigtig når vi vælger leverandører. Dette betyder, at leverandøren ikke oversælger deres egne evner, og her oplever vi Jansson Alarm som en troværdig og proaktiv samarbejdspartner.

I så stort et projekt som dette opstår der naturligvis udfordringer undervejs, men her har vi igen erfaret, at medarbejderne hos Jansson er handlekraftige og pålidelige”, uddyber Morten

Jansson - certificeret installatør.png
HTH_lastbil.jpg

Faktaboks:

I dag beskæftiger HTH omkring 1.800 medarbejdere i Danmark, og er repræsenteret i 4 lande med 120 inspirerende butikker. HTH’s tre fabrikker i Danmark producerer tilsammen ca. 75.000 køkkener årligt.

Jansson Alarm leverer sikringsløsninger til 34 butikker og 3 fabrikker under Nobia Danmark koncernen, der udover HTH også har brands som Invita og uno form.

  • Tyverialarm (AIA)
  • Service og vedligehold
  • Landsdækkende vægterudrykning