Vi søger flere samarbejdspartnere

Skal vi hjælpe hinanden?

Skal vi i fællesskab løfte vores kunder og virksomheder til nye højder? Vi søger virksomheder og samarbejdspartnere, der ønsker at tage dialogen, og som ser et match i at bringe vores virksomheders kompetencer, relationer og værdier sammen.

Kontakt os

72 46 84 33

 

Partnerskab med Jansson Alarm A/S

Hos Jansson Alarm ønsker vi at bidrage til vores kunders konkurrencekraft og driftssikkerhed. Det gør vi som kvalitetsbevidst sikringsleverandør med et solidt fundament bygget på kvalitet og service. 

Vi ser os selv som en fremsynet og ambitiøs virksomhed, som installerer og servicerer kundetilpassede high-end sikringsløsninger inden for tyverialarmer, adgangskontrol, brandalarmer, rumslukning og videoovervågning.

Da vi hele tiden søger at udvikle os og følge med tidens trends, leder vi nu efter virksomhedspartnere, som ønsker at sparre og samarbejde med os omkring udvikling og fremdrift af vores forretninger til glæde og gavn for vores fælles kunder.

 

Hvorfor samarbejde?

  • Med opgaver udført i fælleskab kan vi trække på hver vores erfaring og specialistområde og tilbyde vores kunder og samarbejdspartnere unikke løsninger, der skaber merværdi.
  • Måske mangler I inspiration? Eller blot et blik udefra og ind på jeres forretning? Lad os spille hinanden gode.
  • Et partnerskab behøver ikke være med fokus på salg, men kan også være med udgangspunkt i medarbejdere, vidensdeling, udvikling eller noget helt fjerde. Vi samarbejder med mange forskellige virksomheder fra blandt andet uddannelsesinstitutioner til byggerådgivere, hvor vi kan skabe værdi for såvel vores partner som vores partners kunder. Mulighederne er mange.
  • Det vigtigste for os er i første omgang at tage dialogen og sammen med jer vurdere, om der er et match i ambitioner, værdier og kunder.

Hvilke virksomheder leder vi efter?

  • Hos Jansson Alarm beror vi på stærke og traditionsrige værdier. Ønsker I en partner, der arbejder for at skabe kvalitetsbevidste løsninger med fokus på kunders sikkerhed og konkurrencekraft? Så har vi et fælles udgangspunkt.
  • Vi skal kunne supplere og inspirere hinanden med vores erfaringer, indsigt og viden, som begge parter kan få gavn af, og som bidrager positivt til vores kunders forretning.
  • Indgår du et partnerskab med os, indgår du et samarbejde, der bygger på ærlighed, en tæt dialog og fælles udbytte.

"Gode og stærke partnerskaber med andre virksomheder er et succeskriterie, for at vi kan skabe øget værdi hos vores kunder.

Vi ønsker at udvide vores services og viden med endnu flere partnerskaber, så vores kunder får endnu mere ud af deres sikringsløsninger."  


Mark Vildbrad, adm. direktør
 

 

Er du vores nye partner?

Skal vi se, om der er et match? Vi står klar til at tage dialogen.

Udfyld kontaktformularen her på siden - så ringer vi dig op.

Har du spørgsmål vedrørende partnerskabet? Kontakt salgschef Max Nørgaard Hansen.  

 

Max Nørgaard Hansen
Salgschef, Jansson Alarm A/S

 

Vi glæder os til at bringe vores synergier sammen.