DAB

Vi er rykket meget tættere sammen som organisation

I december 2014 lavede DAB en aftale med Jansson Kommunikation, om design og implementering af Microsoft Skype for Business samt Samwin kontaktcenter i hele DAB’s organisation.

Henrik Nefling, IT chef

Siden 2001 har Henrik Nefling været ansat hos DAB, og har i dag ansvaret for deres IT-afdeling.

”Vi stod med en 15 år gammel telefonplatform, og var ret sultne efter at komme i gang med UC. Vi har et ret stort telefoni-behov i vores organisation, og jeg var oprigtigt bekymret for om Skype for Business kunne løfte den del tilfredsstillende. Heldigvis blev min bekymring gjort til skamme”, fortæller Henrik.

Én samlet kommunikationsløsning

"Vi har i dag en fuldstændig Unified kommunikationsplatform, inklusiv alle de telefoni-faciliteter vi har behov for. Vi sidder fysisk ret spredt, og ved hjælp af presence, chat og videomøder er vi rykket meget tættere sammen som organisation"

"Vi har fornyligt lanceret en ny hjemmeside, og ønskede i den forbindelse at klæde vores medarbejdere bedst muligt på til at hjælpe vores kunder. Vi brugte Skype til at lave stormøder, med deltagere fra 6 regionale kontorer. Det fungerede overraskende godt – og viser hvad vi også kan bruge vores nye løsning til”, fortæller Henrik

Jansson reference - DAB (1)
Jansson Kommunikation - Skype & SamWin

Samwin kontakcenter

”Det var en betingelse at vores nye UC løsning skulle understøtte en organisationsændring, hvor vi centraliserede vores kundeservice i et ”Servicecenter”. Det betyder at vi nu har kundeservice-agenter fra hele landet, til at servicere vores kunder uanset geografi. Samwin router vores opkald intelligent – f.eks. bliver opkald fra Esbjerg, så vidt muligt besvaret af medarbejdere fra Esbjerg området. Det har virkelig vist sig at være en succes, som vi fortsat videreudvikler på”, forklarer Henrik

Faktaboks

DAB beskæftiger omkring 250 medarbejdere fordelt på 10 lokationer, og tilsammen administrerer de ca. 50.000 almene og kommunale boliger.

Jansson Kommunikation leverer Microsoft Skype for Business:

  • System design
  • Projektledelse & implementering
  • Samwin kontaktcenter & PC omstilling
  • Sonus SiP & ISDN gateway
  • Headsets
  • Support
Jansson - Skype for business