Frie Funktionærer

Jansson har over de sidste 10 år leveret varen og stiller altid op, når det er nødvendigt

Frie Funktionærer er en partipolitisk neutral A-kasse og fagforening, grundlagt i 1951 med hovedsæde i Odense. Med både ansatte og medlemmer i hele landet er virksomheden afhængig af en samlet og brugervenlig kommunikationsløsning, der sikrer en god og effektiv kundeservice.

Jansson reference - Frie funktionærer (1)

Tid til forandring

Frie Funktionærer har medlemmer og konsulenter fordelt rundt i hele landet. Medarbejderne holder mange møder både internt og med deres medlemmer, hvorfor ledelsen havde identificeret et stort potentiale i at indføre Unified Communications.

”Vi valgte at erstatte vores traditionelle telefonsystem med Unified Communication baseret på Microsoft Skype for Business. Vi skulle vælge en leverandør, og den lå lige til højrebenet. Jansson har over de sidste 10 år leveret varen og stiller altid op, når det er nødvendigt. Desuden var de konkurrencedygtige på prisen”, fortæller Tex

Frie Funktionærer vandt i 2015 prisen for bedste telefoniske kunderservice i forsikring- & servicebranchen.

Tex Tofte, IT chef

Med ansvaret for IT og digitale forretningsgange hos Frie Funktionærer, beskæftiger Tex Tofte sig med alt inden for teknik og forretningsudvikling.

”Da jeg startede i 2006 drev Jansson allerede vores telefoni. Et af de første projekter, jeg gennemførte dengang, var en opgradering af vores telefonisystem sammen med Jansson.”

”Vi har over de sidste 10 år gennemgået en rivende udvikling. I 2009 oprettede vi et forsikringsselskab, der sælger lønsikring, hvilket har banet vejen til et helt nyt marked for os”, fortæller Tex

Skype for Business.png

Faktaboks

Frie Funktionærer har i dag ca. 25.000 medlemmer i A-Kassen og fagforeningen, og beskæftiger medarbejdere i hele landet.

Jansson Kommunikation leverer Microsoft Skype for Business:

  • System design
  • Projektledelse & implementering
  • Samwin kontaktcenter & PC omstilling
  • Sonus SiP & ISDN gateway
  • Headsets
  • Support