TV 2

Vi stoler på Jansson, og de har udvist fremragende projektstyring

TV 2 DANMARK A/S er virksomheden der driver Danmarks mest sete tv-kanal TV 2, sammen med de øvrige søsterkanaler. På lokationerne i Odense og København er ca. 1500 brugere tilknyttet det centrale kommunikationssystem.

Jansson reference - TV2 (1)

TV 2 Danmark

Sidste år stod TV 2 overfor at skulle skifte deres gamle, traditionelle telefonsystem ud med en moderne løsning med flere features og en billigere driftsøkonomi.

Løsningen blev med 1500 brugerlicenser den største Avaya IP Office løsning i Danmark, og blev designet og implementeret af Jansson Kommunikation A/S.

Alle journalisterne på TV 2 kan nu optage samtaler direkte på telefonen, desuden overføre samtaler fra deres bordtelefon til mobilen. Omvendt kan mobilsamtaler flyttes til bordtelefonen såfremt der er behov for at optage samtalen – alt sammen uden at afbryde opkaldet.

Stine Pontoppidan Myltoft, IT projektleder

”Under implementeringen opstod der nogle problemer på vores netværk, og Jansson’s netværksfolk sprang til og sikrede at overgangen gik som den skulle. Jansson udviste teknisk overblik og fremragende projektstyring

Det tog et par måneder for alle brugere at forstå og vænne sig til alle mulighederne i det nye system, men journalister er ivrige efter at lære ny teknologi at kende og deres tavshed siger alt”, griner Stine 

Jansson reference - TV2 (2)

Faktaboks

Foruden kanalen TV 2, driver virksomheden også kanaler som bl.a. TV 2 Zulu, TV 2 Charlie, TV 2 News, og har en årlig omsætning på ca. 2 milliarder kr.

Jansson Kommunikation leverer:

  • 1500 brugerlicenser
  • Garanteret service level ved 24/7 driftaftale
  • Integration med Microsoft Lync / Skype for Business
  • PC Omstilling
  • Mobilintegration