Vink Plast

Jeg kan altid få fat i supporten hos Jansson

Vink Plast ApS i Randers har mere end 40 års erfaring inden for plastbranchen, og leverer til: Industri, Reklame og Byggeri. Plastvirksomheden sælger endvidere ventilationskomponenter gennem byggemarkeder.

Astor Møller Martinsen, Nordisk IT administrator

Som den Nordiske IT administrator, supporterer Astor Vinks afdelinger i både Danmark, Norge, Sverige og Kina, og samarbejder derudover med Group IT i Holland.

”Jansson er kommet hos Vink i mere end 14 år, og derfor kender de vores forretning rigtig godt. Det betyder meget i dagligdagen, at de selv kan komme på vores systemer og supportere os hurtigt og effektivt”, fortæller Astor.

Fra 2 dage til 2 timer

I 2009 gennemgik Vink Plast ApS en større opgradering af deres telefoniløsning.

”Vores telefoni var baseret på en forældet platform, og vi var i gang med de indledende øvelser til at opgradere til en ren IP platform, med PC omstilling og mobilintegration. Midt i denne proces gik vores gamle platform ned, og Jansson fik lavet migreringen på 2 timer i stedet for de 2 dage, vi oprindeligt havde afsat”, smiler Astor og sender en varm hilsen til deres primære konsulent, Steen Ulrik Skouboe.

Jansson reference - Vink Plast (1)
Jansson reference - Vink Plast

Integreret IP-telefoni

Vink Plast ApS valgte en IP baseret løsning således de kunne samle deres telefoni, IT og mobiltelefoni i en og samme infrastruktur. Dette gav dem ligeledes muligheden for at udstyre medarbejdere med en Applikation på deres PC, samt en App på deres mobiltelefoner, hvor de har fuldt overblik over deres telefoni og kalender, og på den måde kan yde en god kundeservice.

”Vi er glade for Jansson’s proaktive rolle i samarbejdet. Efter vi havde idriftsat den nye løsning, fandt vi sammen ud af at Vink Plast ApS kunne spare mange penge ved at route vores udenlands telefoni ud via en SiP Trunk – noget som vores nye system understøttede. Dette gav os en ekstra gevinst oveni hatten, og har ligeledes gjort at vi teknologisk er klar til at overveje udfasningen af de traditionelle ISDN forbindelser”, fortæller Astor.

Faktaboks

Vink Plast er Europas førende leverandør af plasthalvfabrikata, med afdelinger og medarbejdere i 12 forskellige lande.

Jansson Kommunikation leverer;

  • IP-Baseret telefoni løsning | Unify
  • Mobilintegration
  • PC Baseret omstilling | Totalview
  • Netværk og redundans
  • Netværkskonfiguration ifm. telefoni
Jansson - Unify & TotalView