Yealink MeetingBoard

Yealink MeetingBoard

Yealink MeetingBoard indeholder alt, hvad der behøves, når der skal samarbejdes digitalt fra møde- eller undervisningslokalet. En stor 65" touchskærm, 4K videokamera, mikrofoner, højttalere samt et digitalt whiteboard. Alt er fuldt integreret med Microsoft Teams platformen.
Skulle behovet ændre sig, så kan den let opgraderes med f.eks. flere trådløse mikrofoner og PTZ kamera.

Tag fat i os:

70 10 12 60

 

All-in-one touchskærm til Microsoft Teams-baserede møderum.

Yealink MeetingBoard er et oplagt valg i til næsten alle typer af møderum. Fra de mindre og mellemstore mødelokaler til undervisningslokaler og konferencerum, hvor der også skal være mulighed for virtuel kommunikation og samarbejdsmuligheder.

Yealink MeetingBoard – highlights:

 • To størrelser: 86″ eller 65″ touchskærm
 • Indbygget 4K video, som let kan opgraders til PTZ kamera
 • Integrerede mikrofoner
 • Integrerede højttalere
 • Native Microsoft Whiteboard
 • Android 10 OS og et Octa-core high-performance chipset
 • Vægmontering eller på rullestativ
 • Let tilslutning med få kabler
 • Kan opgraderes efter behov (ekstra trådløse mikrofoner, bedre kamera, touch panel til styring, trådløs indholdsdeling og meget mere.)
 • Certificeret til Microsoft Teams
arrow Yealink-MeetingBoard-65-Teams-Edition-Datasheet.pdf
Highlights2.png

Virtuelle møder i høj kvalitet og intuitiv betjening

Noget af det absolut vigtigste for et godt videomøde er, at lyden er tydelig og video er i høj kvalitet, så alle i mødelokalet bliver set og hørt tydeligt og klart. Yealink MeetingBoard leveres standard med videokamera, mikrofoner og højtalere i høj kvalitet.

Video med AI-teknologi

Med det indbyggede 4K-kamera og de kraftfulde encoding og decoding funktioner leverer MeetingBoard et klart og roligt HD billede til Teams mødet. Ved hjælp af AI-teknologi, herunder Auto Framing og Speaker Tracking fokuseres lyd og billede automatisk på den eller de personer der taler.

Til de meget store møderum kan det indbyggede kamera let erstattes med et PTZ kamera.

mics.png

Hør og bliv hørt

Undskyld, hvad sagde du? Den sætning er desværre sagt mange gange i virtuelle møder. Noget af det absolut vigtigste for et godt videomøde er, at lyden er tydelig i begge ender. Yealink MeetingBoard har et 16 MEMS-mikrofonarray, der reducerer eventuel støj og efterklang. Et array med seks kraftige højttalere – 4 fuld-range og 2 diskant, som sørger for perfekt lyd i hele møderummet.

Til de større møderum kan der tilsluttes to ekstra trådløse mikrofoner og højttalere.

Whiteboard til dine Teams-møder

MeetingBoard understøtter Microsoft Whiteboard.

Her får man blandt andet mulighed for at arbejde med fælles dokumenter. Whiteboard-funktionen er ideel, når der skal samarbejdes med andre, fra kreativ brainstorming og planlægning til læring og workshops.

Trådløs deling af indhold

Med en WPP30 Wireless Dongle (tilbehør) er det let at dele indhold. Tilslut WPP30 til USB-porten og du er klar til dele indhold – herunder video i 4K – for øvrige mødedeltagere. Det er naturligvis også muligt at dele indhold via HDMI eller USB-C port.

WPP30.png
Upgrade_meetingboard.gif

Tilpas eller opgrader MeetingBoard efter behov

Møderum er ikke ens. Det kan være f.eks. være størrelse, lydforhold og anvendelse. MeetingBoard kan tilpasses, så den passer til alle typer af møderum. Skulle behovet med tiden ændre sig, kan den løbende let opgraderes:

 • Standard 4K kamera kan opgraderes til 6x PTZ med speaker tracking
 • Ekstra eksterne trådløse mikrofoner
 • MeetingBoard styres med den medfølgende fjernbetjening, men den kan også leveres med et 8″ Touch Panel. Har har du samme muligheder for styring som på din  PC Teams-klient,.
 • Understøtter BYOD-mode

Vil du vide mere?

Kontakt Nadjanmr@jansson.dk