Medarbejderkonkurrence i Jansson

Hvad er dit Jansson?

Jansson fejrer lancering af ny kundeportal med en sjov medarbejderkonkurrence.

De sidste par måneder har vi arbejdet på en ny kundeportal på mit.jansson.dk. Det har samtidig givet anledning til en sjov medarbejderkonkurrence, hvor vores ansatte skulle tage et billede af sig selv eller en kollega i en situation under overskriften ”Hvad er dit Jansson”.

Det eneste krav var, at billedet skulle relatere sig til arbejde. Herefter var der helt frie tøjler til selv at komme op med en kreativ idé og vise, hvad hver enkelt medarbejder selv forbinder med "sit Jansson". 

 

 

Skærmbillede 2018-10-29 kl. 14.41.05.png

Medarbejderne havde en måned til at indstille sig selv til konkurrencen. Vinderen af konkurrencen blev vurderet ud fra følgende tre kriterier:

  • Mest kreative idé
  • Bedste vinkel
  • Humor og sjov

Vi har haft mange grin og sjove episoder undervejs – i sidste ende var det kun én, der kunne løbe med sejren. Det endte med at blive Kristine Pedersen fra Jansson Alarm, som udover titlen kunne hive en eftertragtet præmie hjem for sit kreative billede.

 

 

 

Kristine blev overrasket i sit hjem med en præmie på tre fridage samt en Ipad. Her ses Mark Vildbrad, direktør fra Jansson Alarm, uddele præmien.

Konkurrencen har været en stor succes blandt medarbejdere på tværs af hele Jansson, så det er langt fra sidste gang, vi i Jansson tager initiativ til sjove medarbejderkonkurrencer. 

Stort tillykke til Kristine! 

Vil du vide mere?

Er du nysgerrig på arbejdet i Jansson, kan du læse mere på vores karriereside.