Optimér sikkerheden i din virksomhed

Bevar dine mest værdifulde aktiver med et rumslukningsanlæg

24.10.2018

Har du sikret din virksomhed? Vi giver dig her tre grunde til, hvorfor du bør installere et rumslukningsanlæg.

ARS1.jpg

De fleste af os er nok klar over, at den bedste måde at sikre sig selv på ved brand er med en brandalarm. Imidlertid glemmer mange at sikre de rum, hvor både digitale og fysiske genstande bliver opbevaret. Vidste du, at hver fjerde danske virksomhed, der oplever brand, lukker ned? Med et ARS-anlæg (Automatiske Rumslukningsanlæg) kan du undgå at blive blandt den kedelige statistik.

Ville du lade dine nærmeste i stikken?

Nej, det tænkte jeg nok. Ligesom vi bestræber os på at beskytte de mennesker, der står os nær, er det samtidig afgørende – særligt i virksomhedsøjemed -, at vi formår at beskytte de aktiver, der er grundstenen for hele eksistensen.

Forestil dig fx at arbejde i en IT-virksomhed, hvor serverrummet indkredser IT-infrastrukturen og lagring af alle data. Eller måske en større produktionsvirksomhed, hvor tavlerummet er kernen for hele forsynings- og produktionsapparatet. Forestil dig så at der en dag udbryder brand, og du ikke er sikret.

Resultat: nedetid og i værste fald konkurs.

ARS2.jpg

De tre vigtigste fordele ved vores ARS-anlæg

Der findes flere typer inden for ARS-anlæg, og kvaliteten varierer meget. I Danmark er det kun få, der specialiserer sig i ARS-anlæg, og i Jansson Alarm har vi gjort det til vores mission at tilbyde det bedste på markedet. Vores ARS-anlæg beror på Fike Proinert2, som er et af de sikreste og mest økonomiske systemer. Top tre fordelene er:

  • Driftsikkerhed: ARS-anlægget består af Inertgasser, der sænker ilten og forhindrer, at branden opstår, så du kan sikre driften og oppetiden i virksomheden.
  • Miljøvenlighed: Vores system beror på sikre og ufarlige gasarter, der ikke forurener miljøet. Vi anvender ikke vand som slukningsmiddel, da det i nogle tilfælde kan beskadige de værdifulde arkiver.
  • Overvågning: Som de eneste i Danmark har vi overvågning på alle vores udløserventiler, så vi altid er i stand til at kontrollere, at systemet fungerer. Samtidig anvender vi et væsentligt lavere tryk, så vi minimerer skader på bl.a. harddiske og servere.

Vi har blandt andet leveret ARS-anlæg til de fire største virksomheder på C20. Læs hvordan rumslukningsanlæg er med til at sikre sikkerheden samt oppetiden i Gas Storage Denmark/Energinet.

Vi kan også hjælpe dig. Læs mere om vores ARS-anlæg og brandalarmer og tøv ikke med at kontakte os – vi står altid klar til at hjælpe.

 

Rumslukning2.jpg

 

Dennis Thomsen
ABA afdelingsleder
Jansson Alarm A/S