Teknologien åbner døre

10.04.2019

Solstrejf på en vinterdag, arbejdsmøder iført en let sommerkjole og panorama Atlanterhavsudsigt i baggrunden af ”kontoret”. Lyder det velkendt? Nej, vel? Det er ikke desto mindre, hvad hverdagen har stået på for vores kundekoordinator i Jansson Kommunikation, Bettina Skindhøj Hansen, som de sidste fire måneder har udlevet livsdrømmen om at arbejde fra udlandet.

Arbejde fra verdens ende

I 2016 væltede Bettinas verden sammen. En dag i februar fik hendes mand Torben akut hjertestop og overlevede med nød og næppe efter genoplivning med Bettina som førstevidne til hele hændelsen. Sådan en oplevelse sætter sine spor, og selvom de sidste år har stået på hårde kampe og uvisse tanker om fremtiden, har episoden været med til at give Bettina et nyt livsperspektiv og en banebrydende iver efter at leve hver dag til fulde.

Den 19. december 2018 skulle så vise sig at blive en skelsættende dato for Bettina og hendes mand. Her sagde de nemlig farvel til hjembyen Hvide Sande og hej til et helt nyt eventyr og en hverdag uden for Danmark. Med opbakning fra sine kolleger fra Jansson Kommunikation har Bettina de sidste måneder taget arbejdet med i rygsækken og haft sin hverdag langt væk fra det kolde og vintergrå nordiske klima i en campingvogn med stop ned langs Europa og på sydvendte kyster. Ja, faktisk fra verdens ende - med intet andet end havblåt ocean så langt øjet rækker.

Jansson Kommunikation - cisco partner

En livslang drøm

At Bettina og hendes mand har været i stand til at foretage rejsen, skyldes udelukkende den digitale teknologi, som har åbnet døre for en helt ny måde at tilrettelægge arbejdslivet på.

Bettina fortæller: ”Alt det her havde aldrig kunne lade sig gøre uden digitaliseringen og vores moderne teknologier. Mit arbejde består i at holde møder via Skype for BusinessMicrosoft Teams og koordinere med kunderne over telefonen, som ikke aner, at jeg sidder i en campingvogn ved solkysten i Spanien, når vi drøfter deres løsninger. Jeg kobler op via 4G, og vi benytter Microsoft Dynamics CRM, som tillader, at jeg kan tilgå kundernes systemer og oplysninger i skyen fra hvor som helst i hele verden. Jeg er utrolig beæret over den støtte, mine kolleger har vist mig, og vi snakker jo dagligt sammen, sparrer og holder møder, præcis som vi normalt gør – blot med hjælp fra vores IT-, netværk og telefoniløsninger."

Den livslange drøm er således ikke længere en drøm, men nu en realitet for Bettina, som oplever sin hverdag og sit arbejde på en ny, innovativ og ikke mindst afvekslende måde.

”Turen her er indbegrebet af frihed under ansvar. Det er livet sammen på farten, hvor inden døre består af 16 m2. Det er at møde mange forskellige mennesker på sin vej. Det er at klø sig i nakken over, hvad der står på varerne i supermarkedet. Det er ikke at forstå et ord og alligevel have en god snak om hverdag med arbejde. Det er vasketøj, påfyldning/tømning af vand og toilet og madlavning på meget mindre plads. Det er spætten, der hakker i træerne, når jeg åbner min dør. Det er IKKE at have så ondt i ryggen af det nordiske klima, og det er eventyret, der venter lige om hjørnet.” 

Collage2.png

Turen i facts

 • 30/12/18 - 13/01/19: La Geltru, Spanien
 • 13/01/19 - 04/02/19: Ribera de Cabanes, Spanien
 • 04/02/19 - 27/02/19: Marjal Costa Blanca, Spanien
 • 27/02/19 - 06/03/19: Valdevaqueros Camping Tarifa, Spanien
 • 06/03/19 - 31/03/19: Lagos, Portugal
 • 31/03/19 - 06/04/19: Nazaré, Portugal
 • 06/04/19: Burgos, Spanien
 • 07/04/19 - 11/04/19: Le Moulin Camping, Frankrig
 • 11/04/19 - 17/04/19: Cahors, Frankrig
 • 17/04/19 - 26/04/19: Paris, Frankrig
 • 26/04/19 - 01/05/19: Keukenhof, Holland
Kort med rute.png

Vil du vide mere?

Du finder information om Jansson Kommunikation her. Er du interesseret i job og karriere hos Jansson, kan du læse mere på vores karriereside.

Simone Lisby Berg
Marketing Manager