Afdelingsleder Billund

Vil du være leder af el-afdelingen i Billund?

Er du vant til at tage ansvar via en stærk relaterende tilgang til både medarbejdere og kunder, og har du evnen til at koordinere på højt plan? Så har du nu mulighed for at blive vores nye afdelingsleder.

Spørgsmål?

Kontakt direktør Michael Rix: 

20 82 77 88

Din dagligdag med ansvar, ledelse og styring

Som afdelingsleder for vores el-afdeling i Jansson Billund får du en bred og ansvarsfuld rolle med økonomisk, ledelsesmæssigt og teknisk ansvar for afdelingens medarbejdere.

Det bliver dit ansvar at sikre og styrke afdelingens positive udvikling, og du får en bred kontaktflade både internt og eksternt. Du kommer til at bruge omkring 50% af din tid i afdelingen og omkring 50% af din tid ude ved kunderne og i de øvrige afdelinger.

Et udpluk af dine opgaver:

 • Pleje og udvikling af medarbejdere, elektrikere, lærlinge og overmontører (udviklingsplaner/uddannelse m.v.).
 • Projektering og overblik over gennemførelse af vores spændende opgaver.
 • Sikring af økonomien via effektiv ressourceplanlægning, opfølgning og strukturering af alle ydelser.
 • Ansvar for afdelingens kvalitetssikring.
 • Styring af og samarbejde med underentreprenører og andre samarbejdspartnere.
 • Resultat- og ledelsesansvar for afdelingen.
 • KPI-rapportering og opfølgning til ledelsen og kunden.

Du har succes i jobbet, når du bidrager til sparring blandt dine kolleger, og når du praktiserer tydelig styring af tid, økonomi og kommunikation i dine projekter. Desuden forventer vi, at du evner at bringe både dine egne og dine kollegers kompetencer i spil, så kunderne oplever høj kvalitet og fleksibilitet samtidig med, at de interne ressourcer i virksomheden udnyttes bedst muligt.

Security6_BLL.jpg
BLL rekruttering.jpg (1)

Teknisk baggrund med solid projekt- og ledelseserfaring

For at lykkes i rollen som afdelingsleder er din personlighed afgørende. Dit engagement og viljen til at skabe resultater, kombineret med egenskaber som empati, overblik og vedholdenhed, er afgørende forudsætninger for din succes.

Ligeledes er gode kommunikations- og forhandlingsevner uundværlige. Du har et naturligt drive og formår at engagere folk omkring dig med din modne og tillidsvækkende facon.

Dine kvalifikationer:

 • Du er sandsynligvis el-installatør eller har en lignende uddannelse.
 • Vi ser gerne, at du har 5-10 års erfaring fra en lignende stilling.
 • Du har en god økonomisk forståelse og er forretningsorienteret, hvilket gør dig i stand til at overholde økonomien. Vi arbejder med både CRM, NAV og Power-BI.
 • Du har erfaring med ledelse samt opfølgning og sparring med ledere.
 • Som person er du positiv, udadvendt og god til at kommunikere.
 • Du hviler i dig selv og trives med en travl hverdag. Du er nysgerrig og vil gerne forstå, ligesom det er naturligt for dig at udvikle og optimere arbejdsgange og processer.
 • Du er struktureret og ved, hvornår detaljerne skal være i orden, ligesom du er vant til at arbejde med deadlines.
 • Du har en skarp evne til at afdække og forstå kundens behov, ligesom det er naturligt for dig at tænke i løsningsmuligheder.
 • Du er tillidsskabende, entusiastisk og god til at skabe relationer.
 • Har du el-autorisation, er det bestemt en fordel.
 • Det er en fordel, hvis du kan begå dig på både dansk og engelsk.

 

Kom med på vores vækstrejse

Med reference til Jansson Els direktør får du ansvaret for vores velfungerende el-afdeling, der udover afdelingslederen består af 2 funktionærer, 12 svende og 8 lærlinge.

Du bliver en vigtig del af Janssons vækstrejse, og med fokus på både dit team og dine kunder sikrer du de rigtige løsninger. Som afdelingsleder i el-afdelingen tilbydes du en central position i en faglig fokuseret virksomhed, hvor du sammen med servicelederen udgør et partnerskab i afdelingen.

Hos Jansson er vi stolte af, at vi har et godt navn i branchen og en stærk markedsmæssig position. Styrken i vores virksomhed er værdierne flid, dygtighed og god opførsel. Kulturen i virksomheden lægger vægt på frihed under ansvar og med en flad organisation, er der god mulighed for at gøre sin indflydelse gældende.

Afdelingen er 10 år gammel i Jansson gruppen, men har rødder tilbage til 1949 lokalt i Billund. Afdelingen laver både service og projekter for mange spændende kunder i Billund og omegn og er allerede veldrevet. Der vil derfor være tale om at overtage og fortsætte de gode takter i afdelingen efter den tidligere afdelingsleder, som skal videre i en anden rolle internt i Jansson EL.

Jansson El er en ambitiøs virksomhed, der står stærkt i Trekantområdet, med afdelinger i både Vejle, Billund, Horsens, Kolding og Esbjerg.

IMG_7716.jpeg

Søg stillingen

Vil du være vores nye afdelingsleder? Så send din motiverede ansøgning og cv til direktør Michael Rix på rix@jansson.dk.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Michael på tlf. 20 82 77 88.