Afdelingsleder i Jansson El Kolding

Har du lederegenskaberne i orden og en passion for det eltekniske? Bliv afdelingsleder i Jansson El Kolding

Jansson El mangler en afdelingsleder i Kolding, hvor den vigtigste opgave er at stå i spidsen for en robust og sammentømret afdeling, der sætter sin faglighed højt.

Lyder det som en opgave, du kan se dig selv udføre? Søg jobbet her!

Spørgsmål?

Kontakt adm. direktør Mark Vildbrad:

72 46 84 23

 

En god afdelingsleder har forretningsforståelse og går aldrig på kompromis med sine relationer

Jansson er 126 år gammel, og vi har afdelinger i hele trekantområdet. Selvom hver afdeling står på egne ben, værner vi om hinanden og vores familie. Vi er nemlig ét Jansson. Vores nye afdelingsleder i Kolding skal have en forståelse for, at samarbejde er et nøgleord i vores organisation. Gode relationer på tværs af virksomheden er lige så vigtig som samarbejdet internt i afdelingen – for kun sådan kan vi blive endnu bedre, end vi er. 

Vores afdeling i Kolding er robust og sammentømret med en god teamspirit. Den kommende afdelingsleder får derfor en velfungerende afdeling at arbejde med fra starten. Har du en ydmyg tilgang til opgaven, og vil du hellere lytte for at forstå end snakke for at blive hørt, bliver du hurtigt adopteret af dine organisation.

Kan du se, hvilke opgaver og projekter der skaber indtægter?
Det er ingen hemmelighed, at det kræver god forretningsforståelse og en interesse for at skabe en lønsom forretning for at få succes i stillingen. Med en stab af dygtige medarbejdere får du de bedste forudsætninger i Kolding, hvor den gode relation og udviklingen af nuværende kunder er af høj prioritet.

API_branding.jpeg
JEbranding2023_CLB_UH_Entreprise_web.jpg

Hvilke opgaver får du?

Som afdelingsleder i Kolding får du en varierende hverdag, hvor faglig såvel som personlig sparring og udvikling er en nøgleaktivitet. Dernæst vil kommunikation og rene linjer også stå højt på din dagsorden. Du er tæt på de andre afdelingsledere og den øvrige ledelse, og det er din opgave at sørge for, at informationer fra din egen afdeling og omvendt kommer rundt.

Derudover vil dine opgaver bl.a. være

 • Pleje og udvikling af medarbejdere fx med udviklingsplaner og uddannelse
 • Projektering og overblik over gennemførelse af opgaver
 • Sikring af økonomien via effektiv ressourceplanlægning, opfølgning og strukturering af alle ydelser
 • Ansvar for afdelingens kvalitetssikring
 • Sikre de gode relationer og styring af projekter med underentreprenører og andre samarbejdspartnere
 • Resultat- og ledelsesansvar for afdelingen
 • KPI-rapportering og opfølgning til ledelsen og kunden
 • Styrke samarbejdet i Jansson Gruppen og i særdeleshed mellem afdelinger i Jansson El

Hvilke kompetencer ønsker vi, du har?

Din uddannelse og erfaring kommer fra det eltekniske – det vigtigste for os er, at du kan tale vores sprog. Derudover vægter en lokal forankring også – du behøver ikke være bosat i Kolding, men at du har et stærkt netværk i Trekantområdet er afgørende. Derudover 

 • Har du en del års erfaring med ledelse – gerne fra lignende branche
 • Har du en elteknisk forståelse og kan tale vores sprog
 • Er du en passioneret leder, der tror på, at du viser den bedste retning, når du selv går forrest
 • Praktiserer du ydmyghed og går nænsomt til værks i dit møde med nye mennesker og i en ny stilling
 • Er du monteret med ben i næsen og er ikke tilbageholdende med at gå ind i kernen af en udfordring – internt såvel som eksternt
 • Er du stor tilhænger af meningsledelse fremfor resultatledelse
 • Tror du på, at det er vores menneskelige relationer, der er de vigtigste for, at vi skaber den gode afdeling og den gode forretning
JEbranding2023_CSJ_projekt_2_web.jpg
10803---Jansson---Award-Show-2019---015.jpg

Det kan du forvente af os

Hos Jansson er vores ambition at få så mange dygtige, engagerede og gode menneske med i klubben som muligt. Vi går op i at møde verden med et smil og med god samvittighed, og vi elsker at arbejde som et team. 

Jansson er en solid, familiejet virksomhed, der i år kan fejre 127-års fødselsdag. Udover Jansson El, som du kommer til at være en del af, rummer Jansson også Jansson Alarm, Jansson Kommunikation samt IFACT. I alt er vi omkring 230 medarbejdere.

Her er højt til loftet, og der er masser af plads til personlig og faglig udvikling. Vi ønsker et stærkt fællesskab på tværs af hele Jansson og tager initiativ til mange sociale aktiviteter. Bl.a. skåler vi weekenden ind i fredagsbaren og afholder padelturneringer.

Vil du være med på holdet?

Har du lyst til at være med på holdet, så send din ansøgning og CV til adm. direktør Mark Vildbrad på mailadressen mvi@jansson.dk

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at give Mark et kald på tlf. 72 46 84 23

Vi ønsker ansættelse hurtigst muligt.