Afdelingsleder i Jansson El Vejle

En leder, der tager ansvar og vil være med til at sætte retningen

Vil du løfte kompetenceniveauet i et stærkt team og skabe en effektiv struktur, der sikrer tryghed i hverdagen?
Så har du chancen hos Jansson El. Som afdelingsleder i Vejle får du en alsidig rolle med indflydelse på virksomhedens udvikling. Din daglige gang vil være på Dianavej 13 i Vejle, hvor du vil sparre med dine dygtige kollegaer og referere direkte til direktionen. Jansson El er specialiseret inden for CTS, ABV, termografering, netværk og fiber, nød- og panikbelysning, energioptimering og industriservice.

Spørgsmål?

Kontakt adm. direktør Brian Slot:

51 95 10 99

 

eller driftsdirektør Morten Pedersen:

22 22 59 30

JEbranding2023_CLB_UH_Entreprise_web.jpg

Dit ansvar og dine opgaver

Din primære opgave bliver at lede og udvikle afdelingen, som består af cirka 30 medarbejdere, herunder elektrikere, serviceledere og administrativt personale. Du er tæt på de andre afdelingsledere og den øvrige ledelse, og det er din opgave at sikre god kommunikation på tværs. Derudover vil dine opgaver bl.a. være:

  • Udvikling og pleje af medarbejdere med fokus på trivsel og motivation
  • Effektivisering af processer, opgaveplanlægning og arbejdsgange
  • Ansvar for driftsøkonomien, omsætningen og profitabiliteten
  • Tværgående sparring i Jansson Gruppen og Jansson El
  • Kommercielle initiativer, salg og høj kundetilfredshed

For at få succes i jobbet

Vi forestiller os, at du har branchekendskab og erfaring fra en lignende stilling. Alternativt er du motiveret og har en solid ledelsesværktøjskasse samt erfaring nok til at træde ind i rollen. En relevant elteknisk baggrund som elektriker eller elinstallatør er et plus, men det vigtigste er dine lederevner.

Du er struktureret og kvalitetsbevidst og sætter en ære i at levere gode resultater sammen med dit team. Du kan sikre de rette løsninger for kunderne i samarbejde med dine medarbejdere og forstår at udnytte kompetencer og kapaciteter på tværs af Jansson El. Du er en passioneret leder, der tror på, at du viser den bedste retning, når du selv går forrest. Derudover vægter vi lokal forankring – et stærkt netværk i Trekantområdet er en fordel.

Rejsegilde_PHM_19_web.jpg
10803---Jansson---Award-Show-2019---015.jpg

Det kan du forvente af os

Jansson El er en del af Jansson Gruppen – en solid, familieejet virksomhed, der i år fejrer 127-års jubilæum. Gruppen rummer også Jansson Alarm, Jansson Kommunikation og IFACT, og vi er i alt cirka 230 kollegaer.

Ved Jansson er der højt til loftet, og der er masser af plads til personlig og faglig udvikling. Her taler teknikere og direktører åbent med hinanden, og vi sparrer på kryds og tværs. Og så husker vi at have det sjovt. Bl.a. skåler vi weekenden ind i fredagsbaren og tager initiativ til mange sociale aktiviteter.

Du får løbende sparring og en grundig onboarding, der sikrer, at du kommer godt i gang og kan udvikle dig på sigt. Du kan regne med stærk støtte fra direktionen både på operationelt og strategisk plan.

Er du den nye afdelingsleder i Vejle?

Så send din ansøgning og dit CV til adm. direktør Brian Slot på  bsl@jansson.dk eller driftsdirektør Morten Pedersen på mpn@jansson.dk

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at give Brian et kald på tlf. 51 95 10 99 eller Morten på tlf. 22 22 59 30

Vi opfordrer dig til at søge stillingen snarest, da vi behandler ansøgninger løbende.