Butiksekspedient til Lysmesteren Vejle

Vi søger en smilende og udadvendt butiksekspedient

Er du god til kundeservice? Så har du nu chancen for at blive vores nye kollega. Til vores butik i Vejle søger vi en frisk butiksekspedient, som kan hjælpe os med at betjene kunder inden for vores store sortiment af lamper og lampeskærme.

Spørgsmål?

Kontakt Anette Stengaard

27 27 77 14

 

Fleksibel og sjov hverdag

Hos Lysmesteren i Vejle har vi travlt. Derfor søger vi en kollega, som kan hjælpe os med at betjene vores kunder. Du får en alsidig hverdag, hvor der er plads til masser af smil og højt humør. 

Lysmesteren2.jpg (1)
Jansson El - Energi og besparelser

Hvem er du?

  • Smilende og udadvendt
  • Kvalitetsbevidst
  • Min. 1 års butikserfaring (gerne inden for branchen)
  • Selvstændig
  • Alsidig
  • Fleksibel
lysmesteren.jpg

Lysmesteren Vejle

Lysmesteren er Danmarks største og mest seriøse kæde af belysningsbutikker – og landets førende lampeforhandler. Hos Lysmesteren finder du altid det største og mest kompetente sortiment, og vi har i mere end 30 år solgt lækre mærkevarelamper lige fra Le Klint til Louis Poulsen.

Som vores nye kollega får du glæde af vores attraktive åbningstider, og du bliver samtidig en del af Jansson El, som har over 120-års erfaring inden for elbranchen. 

Som en del af Jansson El bliver du samtidig en del af et stærkt fællesskab. Vi holder mange sociale arrangementer, og der er altid plads til et godt grin.  

Send din ansøgning til Anette Stengaard