Elektrikere til Jansson El

Vi søger elektrikere til opgaver i industrien

Er du kvalitetsbevidst og serviceminded? Har du en el-teknisk baggrund, og brænder du for at blive en del af et godt og sjovt team? Så hører vi meget gerne fra dig.

Kontakt os:

22 22 59 02

 

Kom med på spændende opgaver i industrien

Det går godt hos Jansson El, og vi søger dygtige elektrikere, der ønsker at bidrage positivt til vores forretning. Som elektriker i Jansson EL kommer du til at få en alsidig hverdag og selvstændigt tage vare på dine opgaver. Du skal kunne yde vores kunder den bedste service, og du vil få anerkendelse og belønning for den gode indsats.

Jansson El termografering
Jansson - university college lillebælt (UCL)

Dine ansvarsområder:

  • Arbejde selvstændigt med opgaver i industrien samt offentlige bygninger
  • Servicering af privatkunder
  • Eftersyn inden for brandventilation, ABDL og installationskontrol
  • Indsigt i programmering
  • Opsætning af plc, Smarthouse-styringer og patientkaldsystemer
Jansson el - El og teknik

Hvem er du?

Du brænder for dit fagområde og har en baggrund som elektriker. Vi forventer, at du er ambitiøs, har et højt drive og formår at tage ejerskab over dine projekter. Du vil få en stor kontaktflade til både kunder og kolleger og har en imødekommende og professionel tilgang. Du bliver tilknyttet Jansson El i Horsens.

Som person er du positiv og har et udadvendt væsen. Du skal kunne arbejde selvstændigt, men samtidig bliver du en deal af et team, så du skal kunne lide at samarbejde med gode kolleger. 

Bliv en del af vores stærke hold

Hos Jansson tror vi på, at det skal være sjovt at gå på arbejde. Vi er en social og flad organisationen, hvor distancen fra tekniker til direktør ikke er mere end et opkald væk. Vi tager initiativ til mange forskellige sociale arrangementer, og der er altid plads til et godt grin.

Jansson El_medarbejdere

Send os en ansøgning