Elektrikere til projekter i Kolding

Vi søger fortsat kolleger i Kolding

Vi har gang i flere spændende opgaver, og nye projekter er på vej.

Er du uddannet elektriker? Og har du interesse for at arbejde med byggeprojekter? Så har vi det helt rigtige job til dig!

Tag fat i os:

23 74 82 07

 

 

Jansson El termografering

Kom med på holdet

Har du interesse og/eller erfaring med at arbejde på byggeprojekter, kan du lide selv at tage ansvar for dine opgaver og er du fuld af energi? - Ja, så er det lige præcis dig, vi gerne vil have med på vores team i Jansson El. 

Vi har gode løn- og ansættelsesforhold og kan tilbyde et udviklende job i en spændende og dynamisk virksomhed, hvor du vil blive en del af et et godt arbejdsmiljø og et stærkt fællesskab.

Hvem er du?

Vi søger dig, der arbejder med gejst, humør og virkekraft. Vi ser gerne, at du har nogle års erfaring som elektriker og evt. interesse for at blive pladsformand på elprojekter. Kan du kende dig selv i nedenstående, så tøv endelig ikke med at kontakte os: 

  • Du har den nødvendige el-tekniske baggrund
  • Du kan arbejde selvstændigt
  • Du er et positivt og udadvendt væsen
  • Du er kvalitetsbevidst & serviceminded
  • Du ønsker at være en del af et team  
  • Du kan lide at få anerkendelse og belønning for den gode indsats

Med flid, dygtighed og god opførsel…

Hos Jansson er det vigtigt for os, at viljen og kompetencerne er på plads. Derved kan vi garantere, at vores kunder oplever Jansson som en professionel og kompetent samarbejdspartner. Foruden en travl og spændende hverdag, er det det sociale sammenhold, der gør det ekstra attraktivt at være hos Jansson. Vi er en flad og uformel organisation, hvor distancen fra tekniker til direktør ikke er længere end et opkald væk. 

billede.jpg

Kontakt os og hør mere...