Overmontør & kunderådgiver

Bliv en del af A-teamet

Har du erfaring i at yde god og kompetent kundeservice, og motiveres af at tage ansvar, ja, så er det lige dig vi gerne vil have med på “Jansson-holdet”. Er du derfor elinstallatør eller lignende med godt humør, så søger vi til vores afdeling i Vejle, en udadvendt og kundevandt overmontør/kunderådgiver.

Kontakt Anders Petersen:

24 60 40 63

Er du frisk?

Som overmontør/kunderådgiver hos Jansson El er du heldig at få alsidige og ansvarsfulde arbejdsopgaver. Du vil nemlig bl.a. få ansvar for kundepleje, herunder opsøgende salg til nye og eksisterende kunder samt beregning af mindre tilbudssager og ledelse af disse.

Vi har gode forhold, og kan tilbyde et udviklende job i en spændende og dynamisk virksomhed. Du vil blive tilknyttet vores Vejle afdeling, hvor du vil blive del af et stærkt og engageret team.

Hos Jansson vil du arbejde med frihed under ansvar, og i et arbejdsmiljø med plads til humor og godt humør. Du vil få stor indflydelse på personlig udvikling, og på at skabe den karriere du ønsker. Du tilbydes naturligvis en attraktiv løn, der matcher dine kvalifikationer og de krav der stilles.

Jansson Alarm tekniker.JPG

Vi ansætter mennesker, ikke eksamensbeviser

Din uddannelse og tekniske kompetencer skal naturligvis være i orden. Men først og fremmest går vi op i, at du er af den rette støbning. Vi ansætter ordentlige mennesker, der matcher vores værdier, og som repræsenterer dem i hverdagen. Kan du f.eks. kende dig selv i nedenstående?

  • God ordenssans
  • Udadvendt, smilende og positiv
  • Løsningsorienteret og konstruktiv
  • Målrettet, med evne til at eksekvere
  • Erfaring med prisberegning
  • Gode lederevner
  • Mod på opsøgende salg
  • Gode netværkskompetencer

Vi ser desuden en fordel i, at du har bopæl i eller tæt på Vejle, og er i alderen 30 til 40 år.

Jansson_job og karriere.JPG

Lær – og lær fra dig

Du kan få en lang karriere hos Jansson, hvis du har lyst til at lære nyt og også lære fra dig. Så længe den vilje og lyst findes, er der plads hos os. 

I fællesskab med dig selv sikrer vi, at du vokser fagligt og personligt hos os. Vi forventer selvfølgelig også, at du udvikler dig til en kollega, andre kan læne sig op ad. Vi har brug for solide og kompetente folk, der bidrager til at vise vejen.

Jansson el servicecenter - overvågning og drift

Send os din ansøgning, eller fang os på!