Projektelektriker til Jansson El Horsens

Vi søger en dygtig projektelektriker til Horsens

Vi har gang i flere spændende opgaver, og nye projekter er på vej. Er du uddannet elektriker? Og har du interesse for at arbejde med byggeprojekter? Så har vi det helt rigtige job til dig!

Kom med på holdet

Har du interesse og/eller erfaring med at arbejde på byggeprojekter? Kan du lide selv at tage ansvar for dine opgaver, og er du fuld af energi? Ja, så er det lige præcis dig, vi gerne vil have med på vores team i Jansson El. 

Vi kan tilbyde et udviklende job i en spændende og dynamisk virksomhed, hvor du vil blive en del af et godt arbejdsmiljø og et stærkt fællesskab.

Skærmbillede 2019-11-19 kl. 12.08.24.png (1)
Horsens2.jpeg

Hvem er du?

Vi søger dig, der arbejder med gejst, humør og virkekraft. Vi ser gerne, at du har flere års erfaring som elektriker og lyst til at tage ansvar for el-projekter. Kan du kende dig selv i nedenstående, så tøv endelig ikke med at kontakte os: 

  • Du har den nødvendige el-tekniske baggrund
  • Du kan arbejde selvstændigt og tage ansvar
  • Du er positiv og udadvendt
  • Du er kvalitetsbevidst og serviceminded
  • Du ønsker at være en del af et team

Med flid, dygtighed og god opførsel

Hos Jansson er det vigtigt for, at viljen og kompetencerne er på plads. Derved kan vi garantere, at vores kunder oplever Jansson som en professionel og kompetent samarbejdspartner. 

Foruden en travl og spændende hverdag, er det sociale sammenhold det, der gør det ekstra attraktivt at være hos Jansson. Vi er en flad og uformel organisation, hvor distancen fra tekniker til direktør ikke er længere end et opkald væk.

Jansson Gruppen

Send din ansøgning til afdelingsleder Morten Falck

Mailmfa@jansson.dk eller Telefon22225902