Projektelektrikere til Jansson El

Projektelektrikere til Jansson El, Billund/Vejle

Vi står overfor udførelse af en stor el-entreprise i Vejle, og leder efter nye kolleger, der vil være en del af projektet, der kommer til at strække sig over det næste 1,5 år.

Er du den dygtige elektriker vi mangler på holdet?
Vil du være en del af et stærkt projektteam? Har du interesse for at arbejde med byggeprojekter, og er du klar til at tage ansvar?

Så har vi det helt rigtige job til dig.

Hør mere om dine muligheder

Har du spørgsmål eller har vi blot vækket din nysgerrighed? 
Kontakt Ulrik Hansen for at høre mere:

 

Vær med til spændende byggeprojekter!

Jansson er en solid virksomhed, der har eksisteret i 125 år. Vi kigger ind i en fremtid, som byder på et stort og spændende projekt i Vejle Nord, og søger derfor flere projektelektrikere til at styrke vores projektteam.

Du får del i projektet helt fra begyndelsen, og følger således projektet gennem alle faser, helt fra planlægning, gennem udførelsen, og helt frem til aflevering til kunde og serviceafdeling.

"Man får lov til at have en finger med i spillet, gennem hele projektet. Man oplever hvordan det udvikler sig fra en kold betonskal, til en levende bygning. Bagefter kan man sige: "Hey! Jeg har været med til at bygge det der" – det synes jeg er fedt!"
- Jonas Ibsen, Tekniker, Jansson El Billund

Som projektelektriker hos Jansson El bliver du en fast del af projektteamet, og kommer til at arbejde på projekter i hele trekantområdet. Arbejdet består primært af bygningsinstallation. 

"Noget af det bedste ved at arbejde for Jansson er de mange forskellige typer opgaver, og den variation man derigennem får. Selvfølgelig kan komme ud for, at man går på det samme projekt, eller den samme type af opgaver i længere perioder, men man kan sige til, hvis man trænger til noget nyt. Der bliver lyttet til de ønsker man har i forhold til arbejdsopgaver."
- Frederik G. Dahl, Montør, Jansson El Horsens

Jansson El - nybyggeri og renovation.jpg
Jansson projektering og udbud

Et led i en stærk kæde

"Vores nye projektelektriker bliver en del af et godt projektteam. Et stærkt projektteam. Rollen giver mulighed for stor selvstændighed, ansvar og udvikling." 
-
Ulrik Hansen, projektleder, Jansson El

Hos Jansson El arbejder vi målrettet for at skabe en arbejdsplads, som imødekommer den enkelte. Har du eksempelvis et ønske om fleksibilitet i forhold til arbejdstider, kan vi hjælpe med at opfylde det. Der er blandt andet mulighed for 4-dages arbejdsuge.

Hos os får du:

 • Mange spændende opgaver
 • Gode kolleger
 • Sociale arrangementer og sammenhold
 • Fleksibilitet
 • Ansættelse hurtigst muligt
 • Sundhedssikring

Udover de mange spændende opgaver, er det sociale sammenhold det, der gør det ekstra attraktivt at være ved Jansson. Det er ikke kun gennem sociale arrangementer, både fælles og i hver enkelt afdeling, vores særlige sammenhold kommer til udtryk, men i særdeleshed i vores daglige arbejde:

"Det vi har her hos Jansson, er på mange måder det samme, som jeg oplevede hos forsvaret, hvor jeg var i knap 10 år, før jeg gik i lære hos Jansson. Det er den samme følelse af sammenhold. Vi stoler på hinanden."
- Partick Ludtke Bruhn, voksenlærling, Jansson El Kolding

Du får mulighed for udvikling og medbestemmelse

Vores medarbejdere er vores vigtigste aktiv.
Vil du gerne udvikle dig fagligt og personligt? Så er Jansson det rette sted. Hvis du har gejsten og viljen, vil vi gerne hjælpe dig med at lære.

"En anden god ting hos Jansson er at vi bliver tilbudt kurser. Det er en virksomhed der gerne vil investere i medarbejderne, hvilket er super fedt."
- Emil Alexandersen, 4. års lærling, Jansson El Vejle

Ud over kurser og efteruddannelse, har vi et højt niveau af professionel sparring på tværs af organisationen. Vi lærer af hinanden, og sammen løfter vi vores faglige kompetencer.

Internt har vi en masse forskellige specialkompetencer, blandt andet termografering, tavleslukning, ABV, netværk og fiber, VE-løsninger og CTS. Det betyder, at vi altid har ressourcer at trække på, og kollegaer, der er klar til at hjælpe.

Jansson El - Kursus.jpg
Jansson El - Energirådgivning og optimering.jpg

Hvad ønsker vi af dig?

Jansson har siden begyndelsen bygget på tre grundværdier: Flid, dygtighed og god opførsel.

Vi arbejder ud fra et princip, om at være samvittighedsfulde i alt hvad vi gør. Det forpligte, og vores nye kollega skal kunne se sig selv afspejlet i vores værdier.

Derudover ser vi gerne, at den rette kandidat kan sætte flueben ved følgende:

 • Uddannet elektriker
 • Vant til at arbejde på byggepladser
 • Kan lide at arbejde selvstændigt og styre egen tid
 • Tager ansvar
 • Har en struktureret tilgang til opgaverne
 • Er grundig og nyder at følge tingene ordentligt til dørs

Er det noget for dig? Sådan søger du:

Kontakt projektleder Ulrik Hansen:
22 22 59 12

Eller send CV og ansøgning til uh@jansson.dk