Projektleder til Jansson Kommunikation

Projektleder

Er du en alsidig projektleder, der brænder for projektledelse, og kender du projektlederens rolle? Er du god til at skabe relationer? Vil du være med til at styre en masse spændende projekter godt i mål? Så er det måske dig, vi leder efter.

Spørgsmål?

Kontakt projektchef Mogens Vest Hansen: 

72 46 86 96

Thomas Bille.jpg

Bliv vores nye projektleder

Hos Jansson kommunikation oplever vi en stor tilgang af kunder og projekter, hvorfor vi har brug for endnu en stærk projektleder til projektteamet.

Jobbet vil indeholde masser af udfordringer og muligheder, hvor du får lejlighed til at udvikle dine kompetencer som formidler og projektansvarlig på små projekter med kort løbetid.

Om dig

  • Du er udadvendt og god til at begå dig sammen med andre mennesker.
  • Du brænder for at levere høj kvalitet og effektiv kundeservice.
  • Du er måske nyuddannet projektleder.
  • Du er struktureret og kan sikre en god projektgennemførsel.
  • Du kan tage ansvar, arbejder selvstændigt og kan samtidig være en del af et team.

Det tilbyder vi

Et attraktivt og alsidigt job med spændende udfordringer i et miljø med gode muligheder for personlig og faglig udvikling. Vi arbejder i et uformelt miljø, og du skal have lyst til at arbejde i en organisation, hvor det går stærkt indimellem – en organisation, hvor vi hjælper hinanden og aktivt bruger hinandens viden og erfaringer.

Vores projektteam består af tre medarbejdere, som primært arbejder fra vores lokation i Vejle. Vi tilbyder et uformelt, inspirerende og fagligt velfunderet miljø, hvor hver enkelt medarbejder i høj grad er selvledende. Vores team, der er forankret mellem kunden, vores konsulenter og salg, skal kæde alle sammen, således den bedste løsning og service altid leveres til kunden.

IMG_7693.jpg

Sådan søger du stillingen

Har du lyst til at være med på holdet, så send din ansøgning og CV til Jansson Kommunikation på mailadressen komm@jansson.dk.

Yderligere oplysninger om jobbet fås ved henvendelse til:

Mogens Vest Hansen
Projektchef
mvh@jansson.dk
+45 72 46 86 96

Om Jansson Kommunikation

Jansson kommunikation A/S er en anerkendt IT-virksomhed med speciale inden for Modern Workplace, UC/kontaktcenter, Security & Infrastruktur. Forretningen er en del af Jansson Gruppen A/S, der også har forretningsbenene Jansson Alarm A/S, Jansson EL A/S samt IFACT A/S.

Hele organisationens 220 ansatte beskæftiger sig med tekniske løsninger indenfor el-, alarm og kommunikationsområdet. Heraf har omkring 50 medarbejdere deres daglige gang i Jansson Kommunikation.

Jansson kommunikation A/S er kendt for sine sammenhængende løsningstilbud – med både standard IT, cloud og UC telefonydelse. Jansson Kommunikation gør en dyd ud af at binde tjenester sammen i hele og moderne løsninger, så kunden kan fokusere på egen forretning. Derudover er virksomheden god til abonnementsbaserede leverancer og på den måde vant til at servicere og ”passe på” kunder.

Virksomhedens grundlag

Jansson Kommunikation har en mission om: ” At gøre vores kunder bedre med de rette løsninger indenfor IT & Kommunikation”

Dette med udgangspunkt i følgende strategi og mål:

  • Vækst i IT ydelser
  • Digitalisering
  • Retention – kundefastholdelse – skabe proaktiv service

Virksomheden samler på medarbejdere, der både mestrer det faglige til perfektion, og som går til opgaven med den rigtige indstilling. Det handler blandt andet om at kunne sætte sig ind i de særlige udfordringer, kunden står med – ud fra de basale værdier om flid, dygtighed og god opførsel. Det, vi hos Jansson, med et ord kalder samvittighedsfuld.

Jansson Gruppen