Serviceelektriker i Jansson El, Kolding

Bliv en del af et stærk team, hvor potentialet for faglig udvikling er stort

Har du erfaring med elservice, og vægter du den gode kunderelation højt? Vil du gerne udvikle dine kompetencer inden for det brandtekniske område?
Så har vi jobbet til dig hos Jansson El i Kolding.

Vil du med på holdet?

Spørgsmål?

Kontakt overmontør Ronni Sabroe:

23 74 82 27

 

Bliv en del af vores stærke Kolding-afdeling

Vi mangler dig, der er uddannet elektriker og gerne vil arbejde mere med tekniske installationer. Du kommer til at løse opgaver ude hos vores kunder og kommer især til at arbejde med brandtekniske anlæg såsom ABV, ABDL og nødbelysning. Om du har erfaring på området er ikke afgørende. Vores team står nemlig klar til at tage dig under vingerne og give dig en grundig oplæring. Det vigtigste er, at du har modet på at udvikle dig og tillære dig nye kompetencer på området.

Vi går op i det gode arbejdsmiljø og den høje faglighed – og det er også det, du vil møde: Glade kollegaer med et højt fagligt niveau.

Kasper_projekt_kolding_havn_landstrøm.jpg
ØstjyskVåbenhandel3.jpg

Hvilke opgaver får du?

Som serviceelektriker får du en varierende hverdag, der i høj grad afhænger af vores kunder og deres behov. Du vil få en bred vifte af eltekniske opgaver, men dit primære arbejdsområde vil være brandtekniske installationer.

Du kommer til at arbejde med

 • Installation og konfiguration af brandtekniske anlæg
 • Serviceeftersyn og funktionstest
 • Udbedring og fejlsøgning
 • Drift og vedligeholdelsesopgaver

Hvilke kompetencer ønsker vi, du har?

Vores kunder er centrum for vores forretning, og for at få succes hos Jansson er det vigtigt, at du er ansvarsbevidst om dine opgaver hos kunden. 

Derudover ønsker vi, at du

 • Er uddannet elektriker
 • Har erfaring med (eller interesse for) brandtekniske anlæg
 • Vægter den gode kunderelation højt
 • Kan arbejde selvstændigt
 • Tager ejerskab og er kvalitetsbevidst om dine opgaver
 • Har en god portion af humor og trives i et socialt miljø
 • Har kørekort (B)
FiberogNetvaerk4.jpg
10803 - Jansson - Award Show 2019 - 024.jpg (1)

Det kan du forvente af os

Hos Jansson er vores ambition at få så mange dygtige, engagerede og gode menneske med i klubben som muligt. Vi går op i at møde verden med et smil og med god samvittighed, og vi elsker at arbejde som et team. 

Jansson er en solid, familiejet virksomhed, der i år kan fejre 127-års fødselsdag. Udover Jansson El, som du kommer til at være en del af, rummer Jansson også Jansson Alarm, Jansson Kommunikation samt IFACT. I alt er vi omkring 230 medarbejdere.

Her er højt til loftet, og der er masser af plads til personlig og faglig udvikling. Vi ønsker et stærkt fællesskab på tværs af hele Jansson og tager initiativ til mange sociale aktiviteter. Bl.a. skåler vi weekenden ind i fredagsbaren og afholder padelturneringer.

Vil du være med på holdet?

Tag fat i overmontør Ronni Sabroe på tlf. 23 74 82 27 eller send dit CV til rs@jansson.dk.

Vi ønsker ansættelse hurtigst muligt.