Din Bilpartner og Jansson Alarm

Komplet sikringssystem til autoværkstedet

I samarbejde med Din Bilpartner har vi sammensat en eksklusiv og skræddersyet sikringsaftale til alle medlemmer, som både rummer topkvalitet af udstyr samt personlig rådgivning om sikring.
Aftalen indeholder installation og service af et moderne, fremtidssikret og forsikringsgodkendt sikringssystem, der beskytter mod ubudne gæster og brand.

Tag fat i Tobias Thordal:

72 46 84 16

 

thd@jansson.dk

Den rigtige sikringspartner er alfa og omega

Vi forstår, hvilket ansvar du står med - derfor ved vi også, at du har brug for den bedste sikring. Jansson Alarm tilbyder sammen med Din Bilpartner en personlig rådgivning og en eksklusiv kampagnepakke - også til autoværkstedet, der allerede har en tyverialarm eller et sikringssystem fra anden leverandør. 

Med 24/7-support, vægterudrykning og alarm direkte til alarmcentral kan du sikre dit autoværksted på bedst mulig vis. 

Sikringsrådgiver2.jpeg
Alarmskilte1.jpg

Kampagnepris på grundpakke

 • Alarmcentral
 • Nøgleboks
 • Trådløs betjeningspanel
 • 2 stk. trådløs detektor
 • 1 stk. sirene
 • 2 stk. trådløs magnetkontakt
 • 2 stk. røgdetektor
 • Præventiv skiltning
 • Overvågning fra kontrolcentral
 • 24/7 service og vedligehold

Samlet pris ekskl. moms:
Installation 12.000 kr. | Serviceaftale 390 kr./mdr.

Vi tilbyder mulighed for finansiering.

OBS: Ovenstående er et overslag og afhænger af den tekniske beskaffenhed. 

Overtagelse af eksisterende anlæg: 
1.900 kr. 

Har du allerede en tyverialarm? Kontakt os og hør om mulighederne for overtagelse samt en god serviceaftale.

Hvordan er du sikret med en grundpakke?

Grundpakken er sammensat, så du altid kan føle dig tryg og sikker på værkstedet. Den indeholder den gængse sikring såsom detektorer, nøgleboks og sirene, men du får også røgdetektorer, der automatisk reagerer og udløser alarmen, hvis der opstår røgudvikling. Derudover får du bl.a. 24/7 support og service, overvågning fra kontrolcentral og vægterudrykning. Hvis noget skulle ske, bliver du ikke blot advaret - du får også den fornødne hjælp med det samme. 

Vores præventive skiltning fortæller alle ubudne, at du har sikring af topkvalitet, og et trådløst betjeningspanel med tilhørende app gør det nemt for dig og dine medarbejdere at styre sikringen selv. 

Har du brug for yderligere sikring? Længere nede kan du læse mere om udvidelsesmuligheder.

Hvad gør du, hvis du allerede har sikring fra en anden leverandør?

Uanset om du starter helt fra bunden med sikring af værkstedet, eller om du allerede har en tyverialarm eller sikring fra en anden leverandør, tager vi gerne en snak med dig om dine muligheder sammen med os og Din Bilpartner. 

Vi overtager gerne anlæg fra andre leverandører for 1.900 kr., hvor vi samtidig laver en fuld gennemgang af sikringanlægget. 

BGO1.jpg
kort .png

Sikring hos Jansson Alarm A/S

Jansson Alarm er en landsdækkende sikringsvirksomhed, der installerer og servicerer komplette sikringsløsninger primært rettet mod erhverv. Jansson Alarm er certificeret som installatør af sikringsløsninger og er en del af Jansson Gruppen.

Vores sikringsanlæg overvåges døgnet rundt, og måtte det uheldige ske, at jeres klinik får besøg af ubudne gæster, brand eller vandskade, sender vi straks en vægter. For at vi som installatør kan garantere højeste driftsikkerhed og kvalitet, vedligeholdes og serviceres systemet af vores kompetente teknikere 24/7. Du behøver aldrig bekymre dig om tekniske forhold og kan trygt overlade det til os. 

I samarbejde med Din Bilpartner

Vores samarbejde med Din Bilpartner kommer ikke ud af ingenting. Din Bilpartner ønsker ligesom Jansson Alarm altid at levere det bedst mulige til vores kunder. Derfor passer et samarbejde mellem os rigtig godt.

På det grundlag får du nogle helt ekstraordinære fordele ved at vælge sikring hos Jansson Alarm. Grundpakken på kampagnepris er blot én af dem - for os betyder den personlige rådgivning lige så meget, og den hører med hos os.

Når du føler dig tryg og sikker på dit autoværksted, har vi gjort vores arbejde godt.

Din Bilpartner m. baggrund.png
Jansson ja-100.png

Den bedste sikring til autoværkstedet

For at sikre vores kunder den bedste kvalitet og service anvender vi udelukkende markedets førende teknologier og leverandører. Til værkstedet er vores foretrukne alarmanlæg fra producenten Jablotron, da denne type af alarm giver os mulighed for at skræddersy den helt rigtige og nødvendige sikringsløsning.

Med trådløs teknologi opnås der en høj grad af sikkerhed og tilgængelighed. Det er nemlig muligt at til- og frakoble alarmen via en smartphone eller computer og tillader derfor betjening af alarmen, uanset om man befinder sig på adressen eller ej. 

Fordele: 

 • Forsikringsgodkendt 
 • Simpel, brugervenlig og trådløs
 • Højteknologisk og driftsikker
 • Adgang og betjening vha. smartphone og computer
 • Notifikationer fra app
 • Indbygget GSM/GPRS/LAN (spar udgiften til tlf. linje)

Udvidelsesmuligheder

Ønsker du at udvide anlægget på grund af større værksted eller andre behov, er der rig mulighed for at skræddersy sikringsløsningen til netop dig. Nedenfor ses priserne på gængse udvidelser.

Ekstra detektor 1.302 kr. | 13 kr./mdr.

Ekstra magnetkontakt 913 kr. | 9 kr./mdr.

Optisk røgmelder 1.400 kr. | 14 kr./mdr.

Overvågning af udstillingsbiler 898 kr. | 9 kr./mdr.

 

Kontakt Jansson Alarm og hør mere om andre udvidelsesmuligheder eller privatalarm. 

ja-100 udvidelser.png

Vil du høre mere?

Er du interesseret i at høre mere om, hvad vi kan gøre for at sikre autoværkstedet, eller har du spørgsmål?

Kontakt Tobias Thordal på tlf. 72 46 84 16 eller på mail thd@jansson.dk