Termografering placeholder

Certificeret termografering af eltavler: Forebyg dyre driftsstop og minimer risikoen for brand

Vi tilbyder professionel dokumentation og forebyggende vedligeholdelse af dine installationer gennem termografering.
Ved at benytte el-termografering kan du reducere risikoen for uhensigtsmæssige og dyre produktionsstop, kortslutninger og brandfare.

Kombiner det årlige eftersyn af tavleslukningsanlægget med termografering og spar penge

Har du et tavleslukningsanlæg, der skal efterses? Så kan du med fordel kombinere eftersynet med en professionel termografering af eltavlen, udført af vores certificerede termograf. Vi tilbyder kombirabat, så du får termograferingen til en særlig attraktiv pris. Kontakt os for tilbud.

Se det synlige i det usynlige med termografering

Ved termografering anvendes et termografisk kamera til at undersøge temperaturforskelle på overflader, så man kan opdage fejl eller problemer, der kan være skjult for det blotte øje.

Vi benytter termografi da det er en effektiv metode til at opdage problemer, der kan være svære eller umulige at opdage på andre måder. Ved at identificere temperaturforskelle får vi et hurtigt overblik over, hvor der kan være problemer, og hvor vi skal fokusere vores indsats for at løse dem.

Termografering14.jpg
FLIR2078.jpg

Vælg en professionel, certificeret partner

Vores erfarne og certificerede termograferingseksperter er specialiserede i at opspore løse forbindelser og komponenter i og omkring eltavler, som ellers ikke ville være mulige at opdage. Ved nøje at undersøge dine elinstallationer kan vores specialister identificere dårlige forbindelser, overbelastede tavlekomponenter, kabler og ledninger.

Dette giver dig mulighed for at opretholde en stabil og driftssikker elinstallation, der minimerer risikoen for nedetid og potentielle sikkerhedsproblemer.

Lev op til forsikringskravene

For at imødekomme de høje forsikringskrav og sikre, at din virksomhed er forsvarligt dækket, anbefaler vi årlig professionel termografering af dine tekniske installationer.

Mange forsikringsselskaber anerkender betydningen af termografering og belønner virksomheder, der gennemfører denne service mindst én gang årligt, med besparelser på deres virksomhedsforsikringer.

arrow Se vores 5 grunde til termografering
IMG_0042.JPG

Få ro i maven med en serviceaftale

En termograferingsaftale sikrer regelmæssig og pålidelig termografisk inspektion af din eltavle.

Med en termograferingsaftale hos os får din virksomhed automatisk besøg af en af vores certificerede termografer en gang om året.

 Vores serviceaftaler giver dig tryghed og kontinuitet ved at sikre, at dine installationer bliver overvåget og vedligeholdt på en professionel måde. Vores certificerede teknikere vil periodisk udføre termografisk inspektion af dine eltavler for at identificere potentielle fejl og sikkerhedsproblemer, før de udvikler sig til større problemer. Dette bidrager til at minimere risikoen for driftsstop, skader og brandfare.

Vi står klar til at levere pålidelig og professionel termograferingstjenester, der sikrer dine installationers sikkerhed og stabilitet. Med vores certificerede termograferingseksperter og skræddersyede serviceaftaler kan du have

Termografering6.jpg

Skal vi hjælpe dig?

​Lad en af vores certificerede termograferingsspecialister hjælpe dig.

Vi er på DBIs liste over person- og virksomhedscertificerede el-termografer og kommer gerne forbi til et uforpligtende møde eller et gratis servicetjek.