Karriere

Et job, du kan vokse i

Det går mere end almindeligt godt hos Jansson. Og vi ved præcis hvorfor. Vores fremgang skyldes nemlig de mange gode medarbejdere, der hver dag gør sig umage for at få tingene til at virke ude hos kunderne.

Kunne du tænke dig at være en del af vores team? Så tag et kig på vores ledige stillinger her.

Vi ansætter mennesker, ikke eksamensbeviser

Naturligvis skal din formelle uddannelse være i orden. Du skal vide, hvad du har med at gøre. Men først og fremmest går vi op i, at du er af den rette støbning. Vi ansætter ordentlige mennesker, der matcher vores værdier, og som repræsenterer dem troværdigt over for kunderne i hverdagen.

Jansson medarbejder og arbejdsglæde

Lær – og lær fra dig

Du kan få en lang karriere hos Jansson, hvis du har lyst til at lære nyt og samtidig vil lære fra dig. Så længe dén ild brænder, er der plads hos os. 

Vi sørger for, at du vokser fagligt og personligt hos os. Du får tilbud om branchens bedste efteruddannelse, og du bliver støttet af dine erfarne kolleger i hverdagen. Men vi forventer også, at du udvikler dig til en kollega, andre kan læne sig op ad. Vi har brug for solide og dygtige folk, der viser vejen og lærer fra sig.

Jansson kompetence og uddannelse

"Hvis man har viljen og lysten, så kan alle lære alt."

Med flid, dygtighed og god opførsel når du langt hos Jansson. Hør hvordan i videoen hvor en af vores medarbejdere sætter ord på sin udvikling i Jansson.

Du kan blive hos Jansson, til du bliver gammel. Hvis du altså holder dig ung.

Mange medarbejdere vælger at blive hos os i mange år. Det er vi naturligvis utrolig glade for. Det giver os kontinuitet i forretningen og gør det nemmere at ”forankre” nye medarbejdere, når erfarne kolleger viderebringer de rigtige værdier og deres dybe specialviden.

Vi ser dig gerne gøre karriere hos Jansson. Her er højt til loftet, og du kan nå langt, hvis du vil. Det har vi mange gode eksempler på.

Det har naturligvis også stor værdi for kunderne, at vi år efter år kan sende de samme specialister ud til installation, service og problemløsning.

 

Erhvervsarkivet11.jpg

”Hvis du har lyst til noget, skal du bare mase på.”

"Jeg begyndte hos Jansson i 1999 som teletekniker. Siden da har jeg skridt for skridt fået mere ansvar, så jeg i dag sidder som afdelingschef. Det er altså ikke bare varm luft, når vi siger, at man har alle muligheder for at udvikle sig hos Jansson. Hvis man klør på, gør sig umage og er en god kollega, står alle døre åbne."

Claus Buhl, afdelingschef hos Jansson Kommunikation