Karriere

Et job, du kan vokse i

Det går mere end almindeligt godt hos Jansson. Og vi ved præcis hvorfor. Vores fremgang skyldes nemlig de mange gode medarbejdere, der hver dag gør sig umage for at få tingene til at virke ude hos kunderne.

Kunne du tænke dig at være en del af vores team? Så tag et kig på vores ledige stillinger her.

Vi ansætter mennesker, ikke eksamensbeviser

Naturligvis skal din formelle uddannelse være i orden. Du skal vide, hvad du har med at gøre. Men først og fremmest går vi op i, at du er af den rette støbning. Vi ansætter ordentlige mennesker, der matcher vores værdier, og som repræsenterer dem troværdigt over for kunderne i hverdagen.

DSC08599.jpg

Lær – og lær fra dig

Du kan få en lang karriere hos Jansson, hvis du har lyst til at lære nyt og samtidig vil lære fra dig. Så længe dén ild brænder, er der plads hos os. 

Vi sørger for, at du vokser fagligt og personligt hos os. Du får tilbud om branchens bedste efteruddannelse, og du bliver støttet af dine erfarne kolleger i hverdagen. Men vi forventer også, at du udvikler dig til en kollega, andre kan læne sig op ad. Vi har brug for solide og dygtige folk, der viser vejen og lærer fra sig.

Jansson kompetence og uddannelse

"Hvis man har viljen og lysten, så kan alle lære alt."

Med flid, dygtighed og god opførsel når du langt hos Jansson. Hør hvordan i videoen hvor en af vores medarbejdere sætter ord på sin udvikling i Jansson.

Du kan blive hos Jansson, til du bliver gammel. Hvis du altså holder dig ung.

Mange medarbejdere vælger at blive hos os i mange år. Det er vi naturligvis utrolig glade for. Det giver os kontinuitet i forretningen og gør det nemmere at ”forankre” nye medarbejdere, når erfarne kolleger viderebringer de rigtige værdier og deres dybe specialviden.

Vi ser dig gerne gøre karriere hos Jansson. Her er højt til loftet, og du kan nå langt, hvis du vil. Det har vi mange gode eksempler på.

Det har naturligvis også stor værdi for kunderne, at vi år efter år kan sende de samme specialister ud til installation, service og problemløsning.

 

Erhvervsarkivet11.jpg

"Jansson har givet mig lov, givet mig tid og givet mig ressourcer"

"Jeg har fået lov til at lave det, jeg gerne ville – også selvom der skulle investeres lidt i mig,” fortæller Kenni.

”Jeg er oprindelig uddannet elektriker, og i starten lavede jeg meget netværk og kabling til wifi,” fortæller Kenni. Senere blev han projektkoordinator for en stor kunde, og nu kan han kalde sig systemkonsulent.

Hvis en tur i militæret ikke havde afbrudt hans ansættelse i 2003, ville han kunne fejre 25-års jubilæum i år.

”Det er jo grunden til, at jeg er blevet i Jansson så mange år. Jeg har fået lov at udvikle mig. Jansson har givet mig lov, givet mig tid og givet mig ressourcer.”