Karriere

Et job, du kan vokse i

Det går mere end almindeligt godt hos Jansson. Og vi ved præcis hvorfor. Vores fremgang skyldes nemlig de mange gode medarbejdere, der hver dag gør sig umage for at få tingene til at virke ude hos kunderne.

Kunne du tænke dig at være en del af vores team? Så tag et kig på vores ledige stillinger her.

Vi ansætter mennesker, ikke eksamensbeviser

Naturligvis skal din formelle uddannelse være i orden. Du skal vide, hvad du har med at gøre. Men først og fremmest går vi op i, at du er af den rette støbning. Vi ansætter ordentlige mennesker, der matcher vores værdier, og som repræsenterer dem troværdigt over for kunderne i hverdagen.

Jansson medarbejder og arbejdsglæde

Lær – og lær fra dig

Du kan få en lang karriere hos Jansson, hvis du har lyst til at lære nyt og samtidig vil lære fra dig. Så længe dén ild brænder, er der plads hos os. 

Vi sørger for, at du vokser fagligt og personligt hos os. Du får tilbud om branchens bedste efteruddannelse, og du bliver støttet af dine erfarne kolleger i hverdagen. Men vi forventer også, at du udvikler dig til en kollega, andre kan læne sig op ad. Vi har brug for solide og dygtige folk, der viser vejen og lærer fra sig.

Jansson kompetence og uddannelse

"Der er rig mulighed for udvikling, både fagligt og personligt."

Få indblik i hvordan vi arbejder hos Jansson og hør Jakob, vores tidligere økonomielev, fortælle om sit arbejde som Junior Controller.  

"Dejligt at komme ud i en dynamisk hverdag."

Hvad er det, der driver os i hverdagen? Det giver vores sikringstekniker i Alarm, Preben Brahtz, sit bud på. Se videoen og bliv klogere på hvordan vi arbejder

Du kan blive hos Jansson, til du bliver gammel. Hvis du altså holder dig ung.

Mange medarbejdere vælger at blive hos os i mange år. Det er vi naturligvis utrolig glade for. Det giver os kontinuitet i forretningen og gør det nemmere at ”forankre” nye medarbejdere, når erfarne kolleger viderebringer de rigtige værdier og deres dybe specialviden.

Vi ser dig gerne gøre karriere hos Jansson. Her er højt til loftet, og du kan nå langt, hvis du vil. Det har vi mange gode eksempler på.

Det har naturligvis også stor værdi for kunderne, at vi år efter år kan sende de samme specialister ud til installation, service og problemløsning.

 

Jansson kundeservice

”Hvis du har lyst til noget, skal du bare mase på.”

"Jeg begyndte hos Jansson i 1999 som teletekniker. Siden da har jeg skridt for skridt fået mere ansvar, så jeg i dag sidder som afdelingschef. Det er altså ikke bare varm luft, når vi siger, at man har alle muligheder for at udvikle sig hos Jansson. Hvis man klør på, gør sig umage og er en god kollega, står alle døre åbne."

Claus Buhl, afdelingschef hos Jansson Kommunikation

”Hverdagen bliver aldrig kedelig.”

”Hos Jansson er der stor frihed og fleksibilitet. Jeg har aldrig været i tvivl om, at jeg gerne vil fortsætte hos Jansson efter endt læretid. Jeg har fået lov til at få rigtig meget ansvar og stå for mine egne projekter, og det har været med til at forme og udvikle mig rigtig meget. Der er god afveksling mellem projekt- og serviceopgaver, hvilket gør, at hverdagen aldrig bliver kedelig. Hvis man selv vil det, er der rigtig store muligheder. Jeg ser det som et helt naturligt step at fortsætte hos Jansson og fortsat udvikle mine kompetencer.”

Benjamin Marcussen, montør hos Jansson El.

"Jeg kan dreje mine opgaver i den retning, der interesser mig."

"I år 2000 startede jeg som lærling hos Jansson og fandt relativt hurtigt ud af, at mine interesser og kompetencer lå inden for sikring. Efter min læretid blev jeg ansat som sikringstekniker i Jansson Alarm, og i takt med at forretningen voksede på brandområdet, fik jeg en del ansvar. Undervejs har jeg fået mulighed for at uddanne mig yderligere og har i dag certificeringer inden for bl.a. ABA, AVA, CFPA og ledelse. Det bedste ved mit job er uden tvivl den frihed og dynamik, der gør, at jeg kan dreje mine opgaver i den retning, der interesser mig. Derudover er det utrolig fedt at være en del af Jansson-familien, hvor jeg både i arbejdstiden og privat har stor kontakt til mine kolleger."

Dennis Thomsen, Fire Protection Manager hos Jansson Alarm