Få styr på brandsikkerheden

Tal fra 2022 viser, at mere end hver tredje virksomhed ikke lever op til lovkravene om brandsikkerhed*.

Alt for mange får ikke serviceret og vedligeholdt deres brandtekniske installationer, og mange kender ikke til de specifikke krav, der gælder for brandsikkerheden i deres bygninger.
Brand kan have ødelæggende konsekvenser for din virksomhed. Det er ikke blot en trussel mod dine aktiver, men også mod dine medarbejderes sikkerhed og virksomhedens fortsatte drift.
Vi forstår vigtigheden af at beskytte din virksomhed og sikre, at dine brandtekniske installationer er i orden. Det handler om sikkerhed – både for dem, der færdes i bygningen, og for at mindske skader, tab og nedetid osv.

Du behøver ikke være brandekspert for at sikre din virksomhed. Den opgave klarer vi.

Skal vi hjælpe dig med at tjekke brandsikkerheden?

 

Kontakt til May nu:

Lev op til sikkerhedskravene

Har du et automatisk brandsikringsanlæg (ABA), skal du lave en gennemgang og afprøvning hver måned, og anlægget skal have udført et serviceeftersyn minimum én gang årligt af et autoriseret installationsfirma. Det årlige serviceeftersyn er afgørende for at sikre, at dit ABA-anlæg fungerer korrekt og opfylder de nødvendige sikkerhedsstandarder.

Det er nemlig ikke blot et lovkrav at have styr på sine installationer – det er også det, der i sidste ende kan redde både liv og sikre bygninger, maskiner og andet materiel, hvis uheldet er ude, og der opstår brand.

Herudover har jeres forsikring sikkert helt specifikke krav til jeres brandsikring. De skal være sikre på, at I har styr på det, før de vil forsikre jer. Forsikringsselskabet vil ofte kræve, at I overholder de lovpligtige eftersyn for at opretholde forsikringsdækningen. 

Med en serviceaftale hos os klarer vi det årlige serviceeftersyn samt dokumentationen for dig. Vi sikrer, at anlægget er fuldt funktionsdygtigt, og udbedrer eventuelle fejl hurtigt og effektivt.

 

*Kilde: Danske Beredskaber

Bramidan_19.jpg

Vi garanterer dig en sikker og certificeret brandalarm

  • ISO 9001 certificeret - Jansson Gruppen
  • DBI certificeret - Jansson
  • Jansson Alarm - CFPA Europe certificering
JA1.jpg

DBI-Certificerede

Jansson Alarm er DBI-certificeret til at udføre installation og service på ABA-, ARS- og varslingsanlæg. Vores teknikere er faguddannede og DBI-certificeret på de enkelte produkter. Det garanterer dig en høj kvalitet og overholdelse af alle branchestandarder.

Serviceeftersyn udføres i henhold til gældende retningslinjer fra DBI og i øvrigt tilpasset din virksomheds ønsker og behov.

Vil du høre mere?

Er du interesseret i at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig, eller har du spørgsmål?

Kontakt May von Essen på tlf. 72 46 84 37 eller på mail mve@jansson.dk

Billede3.JPG

Om Jansson Alarm

Jansson Alarm er en landsdækkende sikringsvirksomhed, der installerer og servicerer komplette sikringsløsninger primært rettet mod erhverv.

Vi er certificerede specialister i alarmsystemer, der beskytter din virksomhed: tyverialarm (AIA), videoovervågning (TVO), brandalarm (ABA) og adgangskontrol (ADK).

For at vi som installatør kan garantere højeste driftsikkerhed og kvalitet, vedligeholdes og serviceres din sikringsløsning af vores kompetente teknikere. Du behøver aldrig bekymre dig om tekniske forhold og kan trygt overlade det til os. 

Jansson Alarm er en del af Jansson Gruppen.