DLX

Kompetent vejledning hele vejen igennem

DLX står for outsourcing af servere og IT-drift. Virksomheden stiller blandt andet et datacenter til rådighed for virksomheder, som det er muligt at få adgang til 24/7.

Som udbyder af datacenter og outsourcing er det altafgørende for DLX, at driftssikkerheden er i top. Derfor har DLX valgt at beskytte sig med et rumslukningsanlæg fra Jansson Alarm og på den måde forhindre branden i at opstå.

DLX_2.jpg

Værdifulde rum kalder på ekstra beskyttelse

DLX har haft rumslukningsanlæg siden marts 2020. Da DLX har et særligt værdifuldt data- og serverrum, og stiller opbevaring af servere tilgængeligt for mange virksomheder, har virksomheden brug for ekstra stor beskyttelse.

For at sikre oppetiden og kundernes garanti for sikker opbevaring valgte DLX at indgå et samarbejde med Jansson Alarm. I tilfælde af en brand bliver rumslukningsanlægget straks udløst med miljøvenlige gasser, der forhindrer branden i at udvikle og brede sig. 

Fokus på kvalitet og god service

Mikael Antonsen er direktør i DLX. For at skabe tryghed og ekstra høj sikkerhed i datacentret, er Mikael gået efter en leverandør, der har kvalitet og service i fokus.

”Hos Jansson Alarm har vi fået super god vejledning og kompetent rådgivning hele vejen igennem. Vi har oplevet kort responstid på levering af tilbud efter første kontakt, så vi kunne lave aftalen kort tid efter.

Samtidig fremstod produkterne fra Jansson Alarm bedre og i en højere kvalitet end hos andre leverandører. Derfor har det for os været helt naturligt at vælge Jansson Alarm som vores samarbejdspartner." 

 

 

DLX_3.jpg

Hvad har Jansson Alarm leveret?

  • Rumslukningsanlæg (ARS-anlæg)
  • Rådgivning og vejledning
  • Fast serviceaftale 

 

Vil du vide mere? Læs mere om vores rumslukningsanlæg eller kontakt os.