Englystskolen

Det er trygt at vide, at vi har et alarmsystem, der passer på os

Englystskolen er i øjeblikket i gang med et større renoveringsarbejde. Det omfatter blandt andet omfatter udvidelse af skolens sikkerhedssystemer. Fra at gå fra en sikkerhedszone, som dækkede et areal på ca. 80%, er skolen nu helt dækket ind.

Englystskolen

Englystskolen har det seneste år været i gang med en renovering af hele skolen - herunder blandt andet en helt ny tilbygning ved indgangspartiet. 

I forbindelse med renoveringen er der kommet øget fokus på og krav til sikkerhedsniveauet. Englystskolen er en stor folkeskole, som huser både store og små. Det har været nødvendigt at foretage en grundig gennemgang af skolen og bistå med udvidelse af tyverialarm og adgangskontrol for at sikre den optimale sikkerhed.  

Englyst1.jpg

Brian Larsen, teknisk serviceleder

"Som skole har vi et kæmpe sikkerhedsansvar. Der er elever, lærere og forældre, som dagligt befinder sig på skolen. For os er det afgørende, at hele skolen er dækket ind sikkerhedsmæssigt, og at vi er i stand til at justere de enkelte fløje og zoner for sig. Her har vi haft en rigtig god dialog med Jansson om, hvordan vi bedst kunne løse opgaven. 

Vi har fået adgangskontrol, så vi nu kan holde styr på, hvem der kommer hvor. Jansson har leveret et professionelt stykke arbejde, og vi har haft et rigtig godt samarbejde. Jansson har været rigtig gode til at lytte til vores behov. Det er en dejlig sikkerhed at vide, at vi har et alarmsystem, der passer på os og dækker os 100%. 

Faktaboks

Englystskolen rummer i alt ca. 1000 elever og lærere. Jansson Alarm har bistået med:

  • Udvidelse af tyverialarm
  • Opdeling af tyverialarm i flere områdezoner
  • Udvidelse af adgangskontrol
  • Rådgivning og service
Englyst2.jpg

Vil du vide mere?

Ring til os på79 42 01 00 eller send os en mailalarm@jansson.dk