Fra lærling til fastansat

Hos Jansson er der mange muligheder

Hvert år optager vi mange lærlinge, da vi ser det som et socialt ansvar at sikre kvalificeret arbejdskraft i fremtiden. Mange af de lærlinge, der starter ved os, vælger efterfølgende at fortsætte karrieren hos Jansson.

Her kan du møde et par af vores tidligere lærlinge, som har valgt at blive hos Jansson.

Kontakt os

79420144

 

Benjamin.jpg

” Hverdagen bliver aldrig kedelig.”

”Hos Jansson er der stor frihed og fleksibilitet. Jeg har aldrig været i tvivl om, at jeg gerne vil fortsætte hos Jansson efter endt læretid. Jeg har fået lov til at få rigtig meget ansvar og stå for mine egne projekter, og det har været med til at forme og udvikle mig rigtig meget. Der er god afveksling mellem projekt- og serviceopgaver, hvilket gør, at hverdagen aldrig bliver kedelig. Hvis man selv vil det, er der rigtig store muligheder. Jeg ser det som et helt naturligt step at fortsætte hos Jansson og fortsat udvikle mine kompetencer.”

Benjamin Marcussen, montør hos Jansson El.

"Sammenholdet gør det til et attraktivt sted at være."

”Efter jeg blev færdig i lære hos Jansson, har jeg fået mere og mere ansvar. Jeg har i dag ansvar for mine helt egne projekter, og jeg synes, det er fantastisk at mærke den tillid, der er fra ledelsens side. Det gør bare, at man bliver endnu mere motiveret. Samtidig er der et kanon fælleskab og sammenhold blandt os medarbejdere. Vi er gode til at hjælpe hinanden, og hvis der er et problem, står der altid en eller to klar til at hjælpe. Det er en god følelse, når man hver dag tager afsted på arbejde."

Frederik Lundsgaard, montør hos Jansson El.

JE1.jpg

Vil du vide mere?

Vidste du, at Jansson El i 2019 fik en hæderspris samt 2. plads på Flinkelisten over virksomheder, der hvert år opretter flest lære- og praktikpladser? Vi er altid på jagt efter friske og engagerede medarbejdere, som enten ønsker at kickstarte eller fortsætte karrieren hos os. Hos Jansson ansætter vi mennesker – ikke karakterer – og kan du arbejde ud fra vores værdier flid, dygtighed og god opførsel, hører vi altid gerne fra dig. Se vores ledige stillinger eller kontakt os, hvis du vil vide mere om dine muligheder for at blive en del af vores team. 

Jansson El - Energi og besparelser