Jansson El Esbjerg

Vi installerer konkurrencekraft til lokalområdet

Elinstallation eller servicetjek i Esbjerg og omegn? Så er du landet det rigtige sted.
Med mere end 120 år i branchen har vi det håndværk og de faglige kompetencer, der skal til for at løse enhver el-opgave. Jansson El dækker det meste af landet, og vi har udvidet vores afdeling i det vestjyske, hvor vi står klar til at rådgive og service dig.

FiberogNetvaerk1.jpg

Vi bygger på sunde kerneværdier, men er ikke bange for at forny os...

Hos Jansson El løser vi både opgaver for erhverv, privat, industri og offentlige institutioner. Vi har siden 1897 bygget på grundlæggende værdier om flid, dygtighed og god opførsel - men vi sørger samtidig for konstant at følge med udviklingen og de nyeste tendenser i branchen. 

Vi har mange års erfaring i lokalområdet, hvor vi i over 20 år har arbejdet med installation og udbygning af fibernetværk til offentlige og private virksomheder i det vestjyske. Vi har udvidet vores afdeling i Esbjerg med en ny serviceafdeling og rykker ud, uanset om det gælder elinstallationer, drift og vedligehold, CTS, energi termografering eller industriservice.

Jansson Gruppen

360 graders løsning

Vores speciale er veludført og samvittighedsfuldt arbejde. Vores arbejde dækker både specialer og mere traditionelle el-opgaver krydret med vores ambition om at være din nærværende og loyale el-partner.

I samarbejde med vores søsterselskaber, Jansson Alarm, Jansson Kommunikation og IFACT, er vi i stand til at tilbyde dig mere end blot traditionelt el-service og -installation. Vi dækker dig blandt andet ind med løsninger inden for IT, kontaktcenter, sikringsløsninger og interaktive dashboards, der styrker din driftssikkerhed og øger din konkurrencekraft. 

Undgå mange leverandører - stå stærkt med én samvittighedsfuld partner. 

Sådan hjælper vi dig

Hos Jansson El Esbjerg hjælper vi dig med:

  • Elinstallation og serviceeftersyn
  • Netværk og fiberinstallation
  • Renovering og ombygninger af el-installationer
  • Fejlsøgning
  • El-eftersyn
  • Luft-til-luft varmepumpe - nyinstallation samt service
  • Ladestanderinstallationer
  • LED-belysning
JJP4.jpg

Kontakt os

Skal vi hjælpe dig med dine elinstallationer eller serviceeftersyn?

 

Udfyld formularen - så hører du fra os.