KIDS Coolshop

"Samarbejdet med Jansson har igen været til stor tilfredshed"

Den 1. oktober 2021 åbnede dørene til den helt nye legetøjsbutik KIDS Coolshop midt i Bytorv Horsens. Legetøjsbutikken rummer en blanding af kendte brands til børn og samler forskellige temauniverser fordelt på et areal over 1.400 kvadratmeter. Jansson El har i samarbejde med Tømrerfirmaet Weimann og Riisager ApS stået for alle installationer og belysning til den nye legetøjsbutik, som betegnes som den største legetøjs- og oplevelsesbutik i Danmark.

Tag fat i os:

Kids coolshop5.jpg

KIDS Coolshop

Placeret midt i Bytorv Horsens kan børn og barnlige sjæle gå på opdagelse i det nye legetøjsunivers, som både rummer et museum med historisk tilbageblik og alverdens legetøj til både nu og de næste mange år frem.

KIDS Coolshop bliver drevet af Søren Nielsen, som har taget over for sin fars historiske legetøjssamling tilbage fra 1979. Butikken strækker sig over et stort areal på 1. sal med tidligere fire lejemål. På blot få uger skulle de gamle lokaler renoveres og alle installationer på plads. Det stillede store krav til en skarp tidsplan, gnidningsfrie processer og ikke mindst godt et godt samarbejde. 

"Selvom det nogle gange kan være svære forhold, da det skal gå hurtigt, og der ikke er lavet komplet udbudsmateriale, har forløbet med tilbudsfasen været til stor tilfredshed, da vi som altid har en god og konstruktiv dialog med Jansson," fortæller hovedentreprenør Lars Weimann.

 

Gode løsninger der kommer alle til gode

I samarbejde med Lars Weimann fra Tømrerfirmaet Weimann og Riisager APS skulle opgaven godt i mål inden for en snæver tidsramme.

"Undervejs holder vi tæt dialog og hjælper hinanden, når vi har brug for en hånd, en stige eller en lift. Når det brænder på, er Jansson ikke bange for at stille med flere hænder eller tage ekstra timer om aftenen eller i weekenderne," fortæller Lars. 

Derfor var Lars glad for at kunne trække på den gode erfaring og nære relation.

"Morten Falck (afdelingsleder i Jansson El Horsens, red.) er god til at komme med forslag til andre løsninger, som gør processen hurtigere og billigere og kommer både os og bygherre til gode. Generelt er Jansson god til at lave mestergennemgang før aflevering, og det gør, at der ikke er noget på mangellisten - det er rart for os som hovedentreprenør."

Kids Coolshop3.jpg

Klar til åbning oktober 2021

Med en fælles indsats blev tidsplanen overholdt, og KIDS Coolshop kunne åbne dørene efter planen og tage imod de mange legesyge og glade gæster i oktober 2021.

Jansson El har bistået med:

  • Demontering af gamle installationer fra tidligere lejemål
  • Ny tavle og elforsyninger
  • Strøm og stikkontakter
  • Grundbelysning 
  • Installation til 700 meter strømskinner 
  • Nød- og paniklys

Derudover brandalarm fra Jansson Alarm.

Vil du vide mere? Kontakt Jansson El Horsens på tlf. 75 62 50 00.