Oluf Jørgensen A/S

God synergi på renoveringsprojekt

Oluf Jørgensen A/S er grundlagt i 1946 og tilbyder rådgivning inden for byggeri og anlæg. Rådgivningen spænder bredt fra alment boligbyggeri til større komplekse byggerier inden for blandt andet industri, sygehuse, skoler og institutioner.
Oluf Jørgensen A/S er med over 200 medarbejdere fordelt på 6 afdelinger landsdækkende. I Horsens kunne afdelingen i foråret 2020 tage nyrenoverede lokaler i brug, hvor Jansson har bistået med løsninger inden for både el og alarm.

Tag fat i os:

Oluf Jørgensen5.jpg

Gode resultater til tiden

I starten af 2020 gik renoveringsarbejdet i gang på Langmarksvej – lige over vejen for hvor Jansson El Horsens ligger. På blot en måned skulle alle elinstallationer og alarmsikringsløsninger installeres og gøres klar til indflytning af omkring 60 medarbejdere. En opgave der både kræver god planlægning, løbende dialog og en effektiv arbejdsindsats.

Med de helt rette folk på opgaven kunne medarbejderne fra Oluf Jørgensen A/S for første gang - og i rette tid - tage de nyrenoverede kontorlokaler i brug i foråret 2020. Oluf Jørgensen A/S har overtaget bygningen, som over en længere periode har stået tom. Derfor var der behov for at få installeret nye, smarte og intelligente løsninger, som kunne erstatte de gamle og forældede installationer.

Sten Duedahl Iversen – IT-chef

Oluf Jørgensen A/S har tidligere samarbejdet med Jansson, og da det nye renoveringsarbejde skulle i gang, var det naturligt for IT-chef Sten Duedahl Iversen endnu engang at tage fat på Jansson.

”Samarbejdet har fungeret upåklageligt godt. Jeg har haft en rigtig god pingpong med både Morten og Klaus (afdelingsleder Jansson El og sikringsrådgiver Jansson Alarm, red.). Oluf Jørgensen A/S er et rådgivende ingeniørfirma, og derfor går vi meget op i at få en god og ordentlig rådgivning fra de virksomheder, vi samarbejder med. Mens Jansson El har været super skarpe til at forventningsafstemme og komme med nye, gode forslag, har Jansson Alarm bidraget med rigtig god sparring omkring udvalgte alarmløsninger.

Det er rart at kunne få hele pakken hos én leverandør, og det skaber rigtig god synergi, som har gjort processen langt nemmere for os. Hele processen har været meget løsningsorienteret, og for os har det handlet om at finde et kvalitetsprodukt til fornuftige penge. Vi er fuldt ud tilfredse med de løsninger, vi nu står tilbage med.”

Faktaboks

Oluf Jørgensen A/S har i alt seks afdelinger og over 200 ansatte. I forbindelse med renoveringen har det været afgørende for Oluf Jørgensen A/S at sætte både funktionalitet, design og sikkerhed højt på dagsordenen for på den måde at bidrage til gode fysiske rammer og øget tryghed.

Jansson El og Jansson Alarm har bistået med:

  • Elinstallationer
  • Belysning
  • PDS kabling
  • Tyverialarm
  • Videoovervågning
  • Rådgivning og service
Oluf Jørgensen_ny.jpg