122-års fødselsdag

Jansson fejrer 122-års "børne"fødselsdag

11.06.2019

Børnetema til 122-års fødselsdag? Ja, den er god nok! I anledning af at vi den 12. juni fylder hele 122 år, har vi i år valgt at fejre det ved at invitere til "børne"fødselsdag. For selvom 122 er en pæn alder, har vi aldrig følt os yngre. Det fik venner og bekendte i vores netværksgruppe NETOB at mærke tirsdag, hvor vi åbnede dørene til en vaskeægte børnefødselsdag med alt hvad det indebærer af leg, gaver og kagemand - alt sammen med formål om at samle ind til syge og udsatte børn.

Smiley face

Gammel på den unge måde

Et hav af balloner, quizzer og konkurrencer samt en kæmpe kagemand af brunsviger (lidt fynbo har man vel lov at være)... Det var det syn, der tirsdag den 11. juni mødte de ca. 80 fremmødte fra netværksgruppen NETOB på Nature Energy Park i Odense, som alle var blevet inviteret til "børne"fødselsdag af Jansson Kommunikation.

I anledning af Janssons 122-års fødselsdag har vi nemlig i år besluttet at markere det ved at samle ind til syge og udsatte børn på H.C. Andersens Børne- og Ungehospital

thumbnail-kopi 6.jpeg
thumbnail-kopi 34.jpeg

Fra kagemand til quiz

Udover at samle ind til børn på OUH var formålet med netværksdagen at give et indblik i, hvem vi er, og hvordan vi arbejder hos Jansson Kommunikation. Dagen startede ud med faglige oplæg og netværk, hvorefter alle fremmødte blev delt ud i otte forskellige hold, som sammen skulle dyste i en række udfordringer - lige fra multiple choice til samling af Jansson-puslespil, test af vores kundeportal "Mit Jansson" og kast med gamle telefoner. Alt efter hvor godt opgaverne blev løst, gav det en række point - i form af forskellige farvede bolde i et rør. Til sidst kunne et velfortjent hold kalde sig champions og modtage en vinderpræmie. 

Jansson Kommunikation giver lidt igen

Under vores tema ”børnefødselsdag” var alle inviterede blevet bedt om at medbringe en gave, som går til børnene på H.C. Andersens Børne- og Ungehospital. Læs mere her.

Vi ser tilbage på en dag, der på alle måder var utrolig givende, og vi ser frem til at overrække gaverne. 

Se alle billederne fra dagen her nederst på siden. Vil du vide mere om Jansson Kommunikation? Læs mere om vores løsninger eller kontakt os.

32BE20BA-6947-4CB9-BF8E-92739B4205EC.JPG

Her kan du se video og alle billederne fra dagen

thumbnail-kopi 9.jpeg
thumbnail-kopi 5.jpeg
thumbnail-kopi 12.jpeg
thumbnail-kopi 17.jpeg
thumbnail-kopi 10.jpeg
thumbnail-kopi 14.jpeg
thumbnail-kopi 20.jpeg
thumbnail (1).jpeg (1)
thumbnail-kopi 26.jpeg
thumbnail-kopi 23.jpeg (1)
thumbnail-kopi 28.jpeg (1)
thumbnail-kopi 31.jpeg (1)
thumbnail-kopi 32.jpeg (1)
thumbnail-kopi 35.jpeg
thumbnail-kopi 41.jpeg
thumbnail-kopi 44.jpeg
thumbnail.jpeg (1)
thumbnail-kopi 29.jpeg (1)
thumbnail-kopi 40.jpeg
thumbnail-kopi 39.jpeg

Simone Lisby Berg
Marketing Manager