5 grunde til termografering

Sådan sparer du penge på din forsikring

Termografering vinder i disse år større og større indpas blandt danske virksomheder, som efterhånden har fået øjnene op for fordelene. Alligevel er der mange, som stadig ikke kender til termografering. For hvad dækker det helt præcist over? Og er det virkelig nødvendig med en professionel løsning? Vurdér selv efter du har læst vores fem grunde til termografering.

Smiley face

Forebyg fejlen før den opstår

Hvert år opstår knap 4.000 elbrande i Danmark. De fleste driftsstop sker i og omkring eltavler, der er forsyningsapparatet for din virksomhed. Går først din eltavle ud, kan det både koste dyrt i forhold til forsikring og nedetid i din installation. Netop her kommer termografering ind i billedet. Termografering kan opspore løse forbindelser og komponenter i tavler, der er ved at være slidte. Det er fejl, der ikke er mulige at se med det blotte øje, og som kun termografiudstyret gør det muligt at spotte.

Mange er i dag ikke klar over, hvor effektiv termografering er til at opspore problemer i dagligdagen. Faktisk kan omkring 2/3 driftsstop og driftstab undgås med termografering. Har du først fået øjnene op for termografi, gør du det aldrig forbi!

IMG_0042.JPG

Fem grunde til termografering

1) Undgå utilsigtet driftsstop

Langt de fleste brande opstår ved eltavler grundet overophedninger i tavlekomponenter eller dårlige forbindelser. Professionel termografering kan opdage fejlene i tide og forebygge driftsstop.

2) Billig omkostning

Termografering er en af de billigste metoder til drift- og vedligeholdelse af virksomheders eltavler. Termografering skal blot foretages én gang om året – du sparer oprettelsesgebyr.

3) Nem planlægning af vedligehold

Som en naturlig del af driften kan du lade termografering indgå som en fast del af din serviceaftale og dermed få en billigere løsning. Du sikrer samtidig kontinuerlige tjek af dine elinstallationer af eltavler og behøver ikke bekymre dig om vedligehold.

4) Professionel håndtering

Lad dig ikke narre af billige løsninger og uprofessionel håndtering. Vil du spare penge på dine forsikringer og undgå at farlige komponenter bliver overset, bør du vælge en autoriseret og certificeret termograf.

5) Billigere forsikring

I dag stilles der større krav til, at virksomheder får professionel termografering af deres tekniske installationer. Samtidig tilbyder mange forsikringsselskaber besparelser på virksomhedsforsikringer, hvis termografering bliver foretaget minimum én gang årligt.

Termografering3.jpg

Skal vi hjælpe dig?

Vil du spare penge på nedbrud og undgå utilsigtet driftsstop? Så lad Jansson El A/S tage hånd om din professionelle termografering. Kontakt os på tlf. 7246 8130 eller termografi@jansson.dk i dag og lad os tage dialogen om hvordan vi kan hjælpe dig.

Michael Grundtvig
Certificeret termograf
Jansson El