Formand i Jansson Alarms ABA-afdeling

Tag ansvaret for ABA-arbejdet på pladsen

Jansson Alarm er dygtige på brandsikring, og vi er en eftertragtet samarbejdspartner på de mellemstore projektopgaver. Derfor søger vi en skarp formand, der kan håndtere dagligdagen på byggepladsen og være vores projektleders højre hånd.

Kan du tage dialogen med de andre faggrupper, og kan du sikre, at tidsplanen holder? Så er det dig, vi mangler!

Spørgsmål?

Kontakt serviceleder Niels Beck: 

72 46 84 27

En stilling, der lugter af mere

Vi forestiller os, at du som formand har blod på tanden efter faglig udvikling, og at du også har ambitioner om at kunne tage en projektlederrolle en dag. Hos Jansson er en af vores store forcer, at vi udvikler vores medarbejdere. Derfor ser vi det kun som en fordel, hvis du allerede i dag har drømme om fremtiden.

Som formand kan du drage nytte af et tæt samarbejde med projektlederen og udvikle dig i den retning. Du får et stort ansvar fra begyndelsen, og du får rig mulighed for at bruge dine faglige og personlige kompetencer i samarbejdet med dit eget team og andre faggrupper på pladsen. 

Hos Jansson ansætter vi hele mennesker og ikke kun eksamensbeviser. Derfor betyder det noget for os, at du vil fællesskabet og er glad for samarbejde.

EmployerBranding3_10.09.2021.jpg
JA14.jpg

Hvilke opgaver får du?

Som formand skal du kunne tage styringen i dagligdagen ude på pladsen, og du skal kunne lide at arbejde sammen med andre faggrupper for at få enderne til at mødes. Dine opgaver bliver bl.a.

 • At være udførende, men også have tid til håndtering og projektstyring
 • At sikre, at vi holder tidsplanen
 • At tage dialogen med andre faggrupper
 • At have styr på dit hold og sørge for, at opgaverne bliver løst
 • At holde din projektleder up to date med, hvad der sker på pladsen

Hvilke kompetencer ønsker vi, du har?

Som formand bliver du både udførende såvel som delansvarlig. Det er en kompleks rolle, og det kræver en balance, som du selv skal finde. Du har dog altid din projektleder i ryggen, og I får et tæt samarbejde og dialog. Derudover ønsker vi, at du

 • Er en holdspiller, der er lige så glad for at være udførende som at tage sig af de overordnede linjer
 • Har styr på de tekniske ABA-retningslinjer
 • Kan læse og forstå en projekttegning
 • Har et godt tag på mennesker og kan tale med alle faggrupper
 • Er vant til at begå dig på en byggeplads
 • Er ambitiøs og vil udvikle dig i stillingen
Jansson Alarm.jpg
MicrosoftTeams-image.png

Det kan du forvente af os

Hos Jansson er vores ambition at få så mange dygtige, engagerede og gode menneske med i klubben som muligt. Vi går op i at møde verden med et smil og med god samvittighed, og vi elsker at arbejde som et team.

Jansson er en solid, familiejet virksomhed, der i år kan fejre 127 års fødselsdag. Udover Jansson Alarm, som du kommer til at være en del af, rummer Jansson også Jansson El, Jansson Kommunikation samt IFACT. I alt er vi omkring 230 medarbejdere. Her er højt til loftet, og der er masser af plads til personlig og faglig udvikling.

Vi ønsker et stærkt fællesskab på tværs af hele Jansson og tager initiativ til mange sociale aktiviteter. Bl.a. skåler vi weekenden ind i fredagsbaren og afholder padelturneringer.

Du kommer til at høre til Jansson Alarms hovedkontor på Dianavej i Vejle, men får din daglige gang på byggepladserne – typisk i og omkring Trekantsområdet.

Vil du være med i klubben?

Har du lyst til at være med på holdet, så send din ansøgning og CV til serviceleder Niels Beck på mailadressen nbe@jansson.dk

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at give Niels et kald på tlf. 72 46 84 27