Opstartstekniker i Jansson Alarms ABA-afdeling

Er du ABA opstartstekniker, og vil du udvikle dig fagligt i et godt miljø?

I Jansson Alarm er vi dygtige til brandsikring. Derfor får vi også mere og mere at lave, og vi mangler dygtige folk som dig på vores hold.

Bliv en del af vores ABA-hold og få de bedste kollegaer med et højt fagligt niveau.

Spørgsmål?

Kontakt serviceleder Niels Beck: 

72 46 85 67

Et solidt team med stærk teamspirit

Én ting er arbejdsopgaverne – noget andet er arbejdsmiljøet. Vi mener selv, vi kan løfte begge dele. Som opstartstekniker hos Jansson Alarm bliver du nemlig ikke blot en del af ABA-holdet, men også en del af hele Jansson, hvor vi vil hinanden og værner om fællesskabet. Derfor går vi mere op i dine personlige værdier end i eksamensbeviset.

Din faglighed skal selvfølgelig være i orden, og vi leder efter dig, der allerede har erfaring som opstartstekniker og ønsker at udvikle dig fagligt og personligt. Er det en del af dine ambitioner, er Jansson Alarm det helt rigtige sted for dig.

JA13.jpg
EmployerBranding3_10.09.2021.jpg

Hvilke opgaver får du?

Du bliver en del af vores gode ABA-team, hvor din opgave bliver at lave opstart af anlæg og sørge for, at de overholder alle regler. Du får et tæt samarbejde med projektlederen og ledelsen generelt. Dine arbejdsopgaver vil bl.a. være: 

 • Tjek af tekniske tegninger
 • Opstart, idriftsættelse og programmering af ABA-anlæg
 • Kvalitetssikring og dokumentation
 • Inspektion af anlæg sammen med fx DBI
 • Tilsyn med anlæg

Hvilke kompetencer ønsker vi, du har?

Vi går op i et godt arbejdsmiljø, så det er vigtigt for os, at du har lysten til at bidrage med godt humør og et positivt sind. Derudover er en faglig erfaring med ABA og ARS nødvendig. Ellers ønsker vi, at du

 • Har erfaring som opstartstekniker af ABA-anlæg
 • Har styr på reglerne inden for brandsikring
 • Er serviceminded og sætter en ære i god kundeservice
 • Er struktureret og ordentlig
 • Har et godt energiniveau og er engageret i dit arbejde
 • Kan lide at arbejde sammen med andre og være en del af holdet

Vi gør opmærksom på, at ansættelse hos Jansson Alarm forudsætter en ren straffeattest.

JA1.jpg
MicrosoftTeams-image.png

Det kan du forvente af os

Hos Jansson er vores ambition at få så mange dygtige, engagerede og gode menneske med i klubben som muligt. Vi går op i at møde verden med et smil og med god samvittighed, og vi elsker at arbejde som et team.

Jansson er en solid, familiejet virksomhed, der i år kan fejre 127 års fødselsdag. Udover Jansson Alarm, som du kommer til at være en del af, rummer Jansson også Jansson El, Jansson Kommunikation samt IFACT. I alt er vi omkring 230 medarbejdere. Her er højt til loftet, og der er masser af plads til personlig og faglig udvikling.

Vi ønsker et stærkt fællesskab på tværs af hele Jansson og tager initiativ til mange sociale aktiviteter. Bl.a. skåler vi weekenden ind i fredagsbaren og afholder padelturneringer.

Du får din faste arbejdsplads på Dianavej 13 i Vejle.

Vil du være med i klubben?

Har du lyst til at være med på holdet, så send din ansøgning og CV til serviceleder Niels Beck på mailadressen nbe@jansson.dk

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at give Niels et kald på tlf. 72 46 84 27