Projektleder i Jansson Alarms sikringsafdeling

Er du vores nye projektleder med stor interesse for sikring?

Har du en stor interesse i sikringsbranchen, fagligheden i orden, og kan du tage styringen på et projekt fra A-Z? Så er det måske dig, vi står og mangler til vores sikringsafdeling.

Lyder det interessant? Så læs endelig videre her.

Spørgsmål?

Kontakt serviceleder Dennis Skiby: 

72 46 84 32

Vi tilbyder den gode arbejdsplads – kan du tilbyde os den gode projektledelse?

En projektleder skal kunne tage styringen og sikre en professionel håndtering af kunder, medarbejdere og projekter – og ikke mindst have helt styr på tidsplaner og budgetter. Har du erfaringen, og har du tilmed en baggrund og interesse i sikring, så tilbyder vi et attraktivt job med ansvar og muligheder.

Jansson Alarm er en arbejdsplads, der går meget op i, at alle har den bedst mulige hverdag. Et godt humør samt nærværende faglig og personlig sparring og projektledelse er helt essentiel for succes i stillingen.

Du får en spændende og afgørende position i afdelingen, og vi sætter vores lid til, at du styrer vores projekter godt i mål.

JA6.jpg
Skærmbillede 2019-01-17 kl. 09.40.42.png

Hvilke opgaver får du?

Jansson Alarm er en attraktiv spiller på markedet, og derfor har vi også rigtig gode projekter på opgavelisten. Udover den helt almindelig projektledelse kommer du bl.a. til at

  • Lede og håndtere større såvel som mindre projekter inden for TVO, AIA og ADK
  • Rådgive kunder og entrepriser
  • Projektere og beregne tilbud
  • Styre økonomien på dine projekter
  • Bemande opgaverne i samarbejde med vores koordinatorer og serviceledere

Hvilke kompetencer ønsker vi, du har?

Du får en vigtig position i vores kerneforretning, hvor du også får mulighederne for at gøre store fremskridt. At du har en interesse i sikring og kan ”tale vores sprog” er vigtigt for din succes. Derudover forventer vi, at du

  • Har en elteknisk baggrund og har viden om TVO, AIA og ADK
  • Har erfaring som projektleder og sætter en ære i strømlinede projektstyring
  • Kan sammensætte det rigtige team til de rigtige projekter
  • Kan arbejde på tværs af vores interne afdelinger og sætter en ære i godt samarbejde – fx med vores søsterselskab Jansson El
  • Værdsætter fællesskabet og vil dine medmennesker
Erhvervsarkivet11.jpg
MicrosoftTeams-image.png

Det kan du forvente af os

Hos Jansson er vores ambition at få så mange dygtige, engagerede og gode menneske med i klubben som muligt. Vi går op i at møde verden med et smil og med god samvittighed, og vi elsker at arbejde som et team.

Jansson er en solid, familiejet virksomhed, der i år kan fejre 127-års fødselsdag. Udover Jansson Alarm, som du kommer til at være en del af, rummer Jansson også Jansson El, Jansson Kommunikation samt IFACT. I alt er vi omkring 230 medarbejdere.

Her er højt til loftet, og der er masser af plads til personlig og faglig udvikling.

Vi ønsker et stærkt fællesskab på tværs af hele Jansson og tager initiativ til mange sociale aktiviteter. Bl.a. skåler vi weekenden ind i fredagsbaren og afholder padelturneringer.

Du får din faste arbejdsplads på Dianavej 13 i Vejle.

Vil du være med i klubben?

Har du lyst til at være med på holdet, så send din ansøgning og CV til serviceleder Dennis Skiby på mailadressen ds@jansson.dk

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at give Dennis et kald på tlf. 72 46 84 32