Projektleder til Jansson El

Vi søger en projektleder til Jansson El - Er det dig?

Kan du håndtere flere opgaver på samme tid? Har du god grundlæggende forståelse for entrepriser, og vil du sikre en professionel håndtering af kunder og projekter? Så er det dig, vi lige nu søger til vores stærke team.

Kontakt os:

22 22 59 03

 

Vi tilbyder et spændende job, hvor du vil få masser af ansvar

Vores selskab er inde i en god udvikling, og vi har brug for flere kræfter til at drive vores forretning. Som projektleder i Jansson EL kommer du til at få en alsidig hverdag og stå i spidsen for projekter fra start til slut. Du får en central og selvstændig rolle, og du skal kunne lide at gå på arbejde og levere gode resultater til tiden.

Jansson El - nybyggeri og renovation.jpg

Dine ansvarsområder:

  • Styre større såvel som mindre projekter
  • Arbejde med primært total- og hovedentreprenører
  • Budgetansvar og løbende kalkulering/prissætninger
  • Planlægge og afholde møder med bygherrer, arkitekter, entreprenører og interessenter
  • Ansvar for bemanding på byggepladser og tidsplaner
Jansson el servicecenter - overvågning og drift

El-installatør med projektledererfaring

Du brænder for dit fagområde og har en uddannelse som el-installatør. Samtidig har du erfaring med projektledelse af større nybyggerier og renoveringsopgaver og en stærk grundlæggende teknisk forståelse for større tekniske el-entrepriser. Vi forventer, at du er ambitiøs, har et højt drive og formår at tage ejerskab over dine projekter. Du vil få en stor kontaktflade til både kunder og kolleger og har en imødekommende og professionel tilgang. Du bliver tilknyttet hovedafdelingen i Vejle, men skal forvente opgaver inden for alle afdelinger og områder.

jansson-elinstallation.jpg

Bliv en del af vores super-team

Hos Jansson tror vi på, at det skal være sjovt at gå på arbejde. Vi er en social og flad organisationen, hvor distancen fra tekniker til direktør ikke er mere end et opkald væk. Vi tager initiativ til mange forskellige sociale arrangementer, og der er altid plads til et godt grin.

jansson_el1.jpg

Send os en ansøgning