Seniorudvikler

Er du udvikler med ERP erfaring?

Vi søger en ambitiøs senior udvikler til vores team i Jansson Gruppen, der vil være med til at kode fremtiden i vores forretningssystemer og services.

Er du frisk på at løse forskelligartede udviklingsopgaver, i et lille og uformelt team? Så læs videre her...

Spørgsmål?

Kontakt IT- og udviklingschef Jesper Meier:

20 64 98 98

Bliv en del af vores udviklerteam

Som seniorudvikler vil du blive en del af vores lille team, der varetager udviklings- og innovationsopgaver for Jansson Gruppen. Vi arbejder tæt sammen med vores kollegaer i andre stillinger og afdelinger for at udvikle produkter og systemer, der kan optimere vores arbejdsprocesser.

Vi er et ungt team, og hos os er der altid kort fra udvikling til produktion og fra tanke til handling – så længe det giver mening. Desuden er en scrummaster mest noget, vi klæder os ud som til halloween, og vi kan godt li’ at have det sjovt sammen uden for arbejdsrammerne.

Her kan du forme din karriere
Hos os kan du være med til at forme din karriere og dit job. Vi søger nemlig ikke et kompetencesæt, men den helt rigtige person. Du vil få sparring på et højt fagligt niveau gennem tæt samarbejde med vores systemarkitekt, og sammen med dine andre kollegaer i teamet vil I løse mange forskellige opgaver. Vi har store innovations- og udviklingsambitioner, og der er ikke to projekter, der er ens.

DEV.jpg
Digimesse2023.rab.cfr.jpg

Hvilke opgaver får du?

Du vil komme til at arbejde på forskellige projekter og opnå indgående kendskab til vores interne forretningssystemer herunder MS Navision, MS Dynamics CRM, MS Power Platform, mit.jansson.dk samt flere af vores kundesystemer. 

Du vil hurtigt få ansvaret for at løse dine egne opgaver inden for systemintegration, tilpasning og udvikling af disse systemer. Du vil således både skulle kode samt håndtere backend-administration.

Hvilke kompetencer ønsker vi, du har?

  • Du har solid erfaring med ERP – meget gerne MS Business Central eller Navision
  • Du er nysgerrig, selvstændig og god til at søge den viden, du har behov for i dine opgaver.
  • Du arbejder struktureret og er god til løbende at give tilbagemeldinger.
  • Vi forventer ikke, at du nødvendigvis mestrer alle teknologier til fulde, men at du har styr på semantikken og har lyst til at udvikle dine kompetencer.
  • Du er god til at søge ny viden og udvikle dine kompetencer i takt med dine opgaver.
  • Du har kompetencer og erfaring med C/AL, C#, .NET, MS SQL, Visual Studio og GIT.
  • Det er en fordel, hvis du har kendskab til MS Power Platform; MS Dynamics CRM, Dataverse, osv.
10803---Jansson---Award-Show-2019---015.jpg
thumbnail.jpeg

Det kan du forvente af os

Hos Jansson er vores ambition at få så mange dygtige, engagerede og gode menneske med i klubben som muligt. Vi går op i at møde verden med et smil og med god samvittighed, og vi elsker at arbejde som et team.

Jansson er en solid, familiejet virksomhed, der i år kan fejre 127 års fødselsdag. Jansson Gruppen rummer Jansson El, Jansson Alarm, Jansson Kommunikation samt IFACT. I alt er vi omkring 230 medarbejdere. Her er højt til loftet, og der er masser af plads til personlig og faglig udvikling.

Vi ønsker et stærkt fællesskab på tværs af hele Jansson og tager initiativ til mange sociale aktiviteter. Bl.a. skåler vi weekenden ind i fredagsbaren og afholder padelturneringer.

Vi ønsker ansættelse snarest muligt, men venter gerne på den rigtige person. Vi tilbyder løn efter kvalifikationer, en god pension og sundhedsforsikring samt fleksible arbejdstider.

Dit faste arbejdssted bliver på Dianavej i Vejle, og du refererer direkte til IT- og udviklingschefen.

Vil du være med på holdet?

Har du lyst til at være med på holdet, så send din ansøgning og CV til IT- og udviklingschef Jesper Meier på mailadressen jm@jansson.dk

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at give Jesper et kald på tlf. 20 64 98 98