Servicetekniker til Jansson El Esbjerg

Vi søger en udviklingsminded servicetekniker

Kan du selvstændigt stå for dine opgaver, og vil du både bruge hænderne og hovedet? Så har du muligheden nu. Hos Jansson El er vi i gang med at opbygge vores serviceforretning i Esbjerg og søger en stærk og udviklingsminded servicetekniker, der vil være med til at sætte sit præg på afdelingen.

Spørgsmål?

Kontakt serviceleder Jan Juul Pedersen: 

22 22 59 07

IMG_9332.jpeg

Hos os er der højt til loftet

Som vores nye servicetekniker bliver du en del af en hel nystartet afdeling og får i samarbejde med dine kolleger i Jansson El mulighed for at bygge el-afdelingen op fra bunden. Vi bestemmer sammen den retning og kurs, vi skal have fremover, hvor du bringer både dine faglige og personlige evner i spil.  

Som servicetekniker hos os får du en udfordrende og selvstændig hverdag i et godt miljø, hvor der er rig mulighed for at udvikle sig og præge eget job. Vi arbejder vi blandt andet med tavler, lysinstallationer, fejlsøgning på elektroniske installationer, CTS, termografering, fiber- og datainstallationer samt projekttilbud inden for både erhverv og let industri.

Hvem er du?

Først og fremmest har du lyst til at udvikle dig og lære nyt. Du har gå-på-mod og er ikke bange for at tage ansvar for dine opgaver. 

Derudover ser vi gerne, at du:

  • er uddannet elektriker
  • har 3-5 års erfaring fra elbranchen
  • besidder en faglig stolthed
  • er selvstændig og kan drive opgaver
  • har bopæl i Esbjerg Kommune
  • er imødekommende over for både kunder og kolleger
  • erfaring med serviceopgaver er en fordel
  • har kørekort (krav)
  • har en ren straffeattest (krav)
FiberogNetvaerk3.jpg
10803 - Jansson - Award Show 2019 - 024.jpg

Stærkt team med en solid ballast i ryggen

Som vores nye kollega i Jansson El Esbjerg vil du indgå i et mindre, men stærkt, team, som er i gang med en rivende udvikling. Vi er gode til at samarbejde på tværs, og du vil nyde godt af sparring og fælleskab med vores kolleger fra andre afdelinger. Hos Jansson El er vi i alt godt 120 engagerede medarbejdere i alle aldre og køn.

Udover vores el-forretning har vi også specialkompetencer og andre dygtige kolleger i Jansson Alarm og Jansson Kommunikation. Mulighederne er mange hos Jansson! 

Vi er en social og flad organisation, hvor distancen fra tekniker til direktør ikke er mere end et opkald væk. Vi tager initiativ til mange sociale arrangementer, og der er altid plads til et godt grin.

For den rigtige kandidat, der kan og vil, er der blandt andet mulighed for overmontør-materiale i fremtiden.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Er du den, vi står og mangler?

Giv vores serviceleder, Jan Juul Pedersen, et kald på tlf. 22 22 59 07 eller send dit CV og ansøgning til jjp@jansson.dk.

Vi ser frem til at høre fra dig.