Sikringsteknikerlærling i Jansson Alarm

Vil du have en læreplads i en af Danmarks førende sikringsvirksomheder for erhverv?

Jansson Alarm i Vejle søger en lærling, der ønsker at udvikle sig og blive den bedste sikringsspecialist i branchen. Hos Jansson Alarm vil du både få en stærk faglig uddannelse og masser af personlig udvikling.

Har du blod på tanden, og vil du være en del af et rigtig godt fællesskab, hvor vi vægter det sociale? Så er det hos Jansson Alarm, du skal i lære.

Spørgsmål?

Kontakt lærlingeansvarlig Marc Friborg Bersang

I lære hos Jansson Alarm

Vi er en af Danmarks førende sikringsvirksomheder for erhverv – og vi værner om vores faglighed såvel som at være gode, ordentlige mennesker. Heri ligger, at vi gerne vil være med til at danne og uddanne fremtidens sikringsspecialister som dig.

Det faglige skal altid være i orden, og det betaler sig altid at være flittig og dygtig. Hos Jansson ansætter vi dog hellere de helt rigtige personer end flotte karakterer. Derfor kan du også være helt sikker på, at du som lærling i Jansson er særligt udvalgt – vi vil bruge al vores tid og energi på at give dig den bedste læretid.

Vi sikrer dig en grundig uddannelse, og du får både en mentor og en lærlingeansvarlig at støtte dig til – ligesom du altid kan regne med resten af dine kollegaer her.

IMG_9035.jpeg
Erhvervsarkivet11.jpg

Se vores lærlingeguide her

For at klæde dig godt på, har vi lavet en lærlingeguide, hvor du kan læse alt, du skal vide om at være lærling hos Jansson Alarm. Download den her. 

arrow Lærlingeguide, Alarm.pdf

Hvad kommer du til at arbejde med?

Vi ønsker, at du får den allerbedste uddannelse, når du er i lære hos os. Derfor betragter vi ikke blot din læretid som en uddannelse, men lige såvel dannelse, hvor du lærer, hvordan du får bedst succes på en arbejdsplads og ude hos kunder.

For at lære så mange grene af faget som muligt, kommer du til at afprøve alle sikringsområder, og du vil også stifte bekendtskab med andre områder end sikring hos Jansson Alarm, så du kommer godt ind under huden på virksomheden, bl.a.:

 • Automatisk indbrudsalarm (AIA)
 • Adgangskontrol (ADK)
 • TV-overvågning (TVO)
 • Automatisk brandalarmeringsanlæg (ABA)
 • Automatisk rumslukning (ARS)
 • En periode i Jansson El
 • En periode i vores administration
 • En periode med ansvar for Jansson Alarms lager
Alarmskilte1.jpg
JA1.jpg

Hvilke kompetencer ønsker vi, du har?

Som lærling skal du lære – og vi er helt med på, at du først nu skal til at fylde din værktøjskasse med færdigheder. Derfor er det meget vigtigt for os, at du har drive, og at du ønsker at lære.

Derudover er det sociale fællesskab hos Jansson Alarm er en vigtig del af vores hverdag. Vi opfordrer alle medarbejdere til aktivt at deltage i sociale aktiviteter, både hos os, men også på tværs af hele Jansson Gruppen. Et godt fællesskab er grundstenen for et godt samarbejde.

Vi ønsker du:

 • Er flittig, dygtig og har en god opførsel – det, vi hos os, kalder samvittighedsfuld
 • Har gennemført grundforløbet til elektrikeruddannelsen
 • Er pligtopfyldende og ønsker at lære
 • Er god til at være en del af et team
 • Har en ren straffeattest 

Det er fordel, hvis du har kørekort, og vi ser bestemt ikke skævt til en voksenlærling.

Det kan du forvente af os

Hos Jansson er vores ambition at få så mange dygtige, engagerede og gode menneske med i klubben som muligt. Vi går op i at møde verden med et smil og med god samvittighed, og vi elsker at arbejde som et team.

Jansson er en solid, familiejet virksomhed, der i år kan fejre 127-års fødselsdag. Udover Jansson Alarm, som du kommer til at være en del af, rummer Jansson også Jansson El, Jansson Kommunikation samt IFACT. I alt er vi omkring 230 medarbejdere. 

Her er højt til loftet, og der er masser af plads til personlig og faglig udvikling.

Vi ønsker et stærkt fællesskab på tværs af hele Jansson og tager initiativ til mange sociale aktiviteter. Bl.a. skåler vi weekenden ind i fredagsbaren og har padelturneringer.

Du får din faste arbejdsplads på Dianavej 13 i Vejle.

MicrosoftTeams-image.png

Vil du være med i klubben?

Har du lyst til at være med på holdet, så send din ansøgning og CV til serviceleder og lærlingeansvarlig Marc Friborg Bersang på mailadressen mfb@jansson.dk.

Har du spørgsmål til elevpladsen, er du velkommen til at give Marc et kald på tlf. 25 28 56 66.