ABA anlæg

Automatisk brandalarmeringsanlæg (ABA)

Særligt værdifuldt udstyr kræver særlig brandsikring. Få styr på brandsikkerheden med et ABA-anlæg. Jansson Alarm projekterer, installerer og servicerer brandalarmeringsanlæg til alle typer virksomheder og institutioner.

Enkel og nem brugerflade

Vi varetager de helt enkle brandalarmeringsanlæg til mindre institutioner til de mest avancerede løsninger med integrerede brand- og varslingssystemer, gasdetekteringssystemer og rumslukningsanlæg. Alt sammen kan opkobles på en grafisk brugerflade, hvor alle funktioner kontrolleres og monitoreres på én og samme fælles platform.

Jansson Alarm AVA, ABA, ABDL
Jansson Alarm - tyverisikring og brandsikring.JPG

ABA-anlæg af bedste kvalitet

Hos Jansson Alarm går vi ikke på kompromis med kvaliteten. Vi tilbyder nogle af de bedste produkter fra de bedste fabrikanter på markedet. Vi anvender blandt andet Mx5000 og Tyco Zettler-produkter men tilbyder også udvidelser og service på andre fabrikanter.

Jansson alarm - Brandalarm (ABA).JPG

Kom sikkert i mål

Vores ABA-anlæg sender automatisk alarmafgivelse til brandvæsenet. Vi leverer og installerer avancerede brandsikringssystemer, som kan suppleres med inertgas-baserede rumslukningsanlæg. Dermed er du og din virksomhed sikret bedst muligt mod brand.

Find mere information: