Blixens

Én samlet sikkerhedsløsning

Blixens er en hjørnesten i udviklingen af den nye masterplan for Gellerup i Aarhus. Byggeriet rummer i alt omkring 950 ansatte fra Aarhus Kommune og består af 23.000 m2 kontorbygning samt 12.500 m2 parkeringshus og har til formål at blande og skabe nye funktioner i Gellerup.

Jansson Alarm har stået for alle sikringsløsninger til byggeriet, som for første gang kunne åbne dørene for ansatte og besøgende i januar 2019.

IMG_2848.JPG

Blixens

I samarbejde med Caverion har Jansson Alarm stået for hele sikringsentreprisen til Blixens, der består af tyverialarm, brandalarm, adgangskontrol og videoovervågning.

Efter byggesagen blev afsluttet i 2019 har Jansson Alarm fortsat en serviceaftale og sørger for, at Blixens lever op til gældende sikkerhedsregler og skaber den helt rette tryghed, hvor både medarbejdere, naboer og besøgende dagligt har sin gang.

”Som administrationsbygning, hvor mange kommer og går, er det afgørende, at vi kan stole 100% på vores sikkerhedssystemer. Her føler vi, at vi har fået god rådgivning og sparring fra Jansson Alarm, og vi er helt trygge ved vores samlede sikkerhedsløsning,” udtaler Mads Bay, bygningskonstruktør, Teknik & Miljø ved Aarhus Kommune.

Smiley face
Mads Bay, bygningskonstruktør, Teknik & Miljø

Årets erhvervsbyggeri 2019

Arbejdet med sikringsentreprisen på Blixens er udført af Jansson Alarm i samarbejde med Caverion og hovedentreprenør A. Enggaard.

"Samarbejdet med Jansson forløb godt og med stort engagement lige fra tilbud til eksekvering. Ros til hele holdet," udtaler Claus Christensen, projektleder ved Caverion.

Hos Jansson Alarm er vi stolte over at levere hele sikkerhedspakken til Blixens, som udover at dække et stort areal beror på en vision om at skabe større samhørighed og fællesskab i området. Ydermere positionerer Blixens sig som et miljømæssigt og økonomisk pejlemærke for kommende byggerier i området.

"Blixens har for Jansson Alarm været et stort og spændende projekt, hvor vi har kunnet bruge vores viden inden for integration mellem flere typer adgangskontrolanlæg samt tyverialarm og videoovervågning, så slutbruger kun har en samlet brugeroverflade at betjene deres anlæg i. Vi er stolte over at levere helen pakken til et byggeri af den størrelse og med den vision at samle et helt område," udtaler projektleder Dennis Skiby. 

Blixens vandt i 2019 prisen som Årets Erhvervsbyggeri, hvor Jansson Alarm modtog en personlig pris.

a-rets-erhvervsbyggeri_ny.png

En komplet sikkerhedsløsning

Med over 20.000 m2 med både indendørs- og udendørsarealer der rummer alt fra kontorlokaler til café, restaurant, kafferisteri og roof top lounge med åben adgang for alle, er kravet til de helt rigtige sikringsløsninger afgørende.

Jansson Alarm har leveret følgende:

  • Adgangskontrol
  • Tyverialarm
  • Videoovervågning
  • Brandalarm
  • Talevarsling
  • Vejledning og rådgivning
  • Fast serviceaftale