Termografering

God service og passion kender ingen alder

Siden 1983 har Knud Erik anvendt sine mangfoldige evner inden for elbranchen – lige fra CTS og røgventilation til diverse mangeartede elinstallationer. Sidste skud på stammen er termografering – her har Knud Erik i en alder af 61 år valgt at videreuddanne sig og kan nu kalde sig certificeret el-termograf som en af de få i landet.

”Tiden står jo ikke stille, bare fordi man bliver ældre.”

I snart 40 år har Knud Erik trukket kabler, installeret lys og elektronisk udstyr, lavet føringsveje og arbejdet med computerstyrede elsystemer. Knud Erik har efterhånden været hos Jansson i mange år - det er dog langt fra ensbetydende med, at evnerne eller passionen ikke længere slår til.

”Jeg har altid været nysgerrig på at videreudvikle mig og lære nyt. For nylig undersøgte jeg, i samarbejde med min afdelingsleder, mulighederne for at bygge videre på mine kompetencer. Selvom man kommer op i alderen, kan man jo godt videreudvikle sig. For jeg har muligvis ikke den samme fysik som for 30 år siden – men jeg har erfaringen og lysten til at blive ved med at arbejde med det, jeg brænder for.”

Derfor valgte Knud Erik sidste år at tage en uddannelse i el-termografering og er i dag godkendt DBI-certificeret el-termograf. Lidt over 60 personer samt lidt over 30 virksomheder er repræsenteret på den samlede liste, hvoraf Knud Erik, sammen med en anden ansat i Jansson El, udgør to af de certificerede på listen. 

Plads til udvikling hele livet igennem

Afdelingsleder i Billund, Mads Dane Lomholt, glæder sig over at kunne give medarbejdere som Knud Erik en chance for at blive i arbejdet. For det er langt fra muskler, der kun skal til, for at være en god el-tekniker.

”Hos Jansson El vil vi gerne bakke op om, at man kan udvikle sig hele livet igennem. Knud Erik har mange år i branchen og en unik viden som sammenholdt med nye og yngre medarbejdere, skaber en rigtig god dynamik. Derudover er Knud Erik effektiv til sit arbejde, utrolig vellidt blandt sine kolleger og har en stærk relation til mange af vores kunder, hvilket gør ham til en helt uundværlig del af holdet.”  

Vil du vide mere om termografering? Se de fem vigtigste grunde til termografering

Termo2.jpg