Alboa

"Vores mål er at give vores beboere en tryg og sund base."

Alboa er en boligforening med boliger i Aarhus og Skanderborg kommune. Alboa udlejer og driver 80 afdelinger med over 7000 boliger og omkring 15.000 beboere.

I efteråret 2020 påbegyndte Jansson El arbejdet med installation af knap 100 nye udendørs LED-lamper samt nyt ventilationsanlæg, og i sommeren 2021 kunne en yderst tilfreds afdeling på Søndervangen i Aarhus gå en endnu grønnere fremtid i møde.

Tag fat i os:

Alboa4.jpg

Alboa

Med hovedsæde i den sydlige del af Aarhus havde Alboa i slutningen af 2020 behov for at skabe bedre boligforhold og forbedret indeklima for beboere på Søndervangen i Viby.

Alboa beror på værdierne trivsel, ordentlighed og fælleskab med fokus på gode og sunde boliger. Det var således med de værdier i betragtning, at Alboa valgte at indgå et samarbejde med Jansson El med udgangspunkt i fremtidssikre og grønne løsninger.

"Vores mål er at give vores beboere en tryg og sund base, som er i takt med tiden. Renovering og modernisering er en kerneopgave for os - her har vi den senere tid kigget rigtig meget ind i, hvordan vi kan fremtidssikre vores boliger gennem energibesparende og klimavenlige løsninger," udtaler Rasmus Andersen, afdelingsleder Alboa. 

Andre firmaer har måttet melde pas

Som afdelingsleder har Rasmus ansvar for vedligeholdelse og drift af afdelingen på Søndervangen. For at sikre beboernes velbefindende bedst muligt og skabe intelligente løsninger, der kan holde mange år ud i fremtiden, var det afgørende at finde en samarbejdspartner, der kunne løfte opgaven.

"Samarbejdet med Jansson kom i stand gennem personligt netværk og gode personlige relationer. Fordelen er, at vi kender Jansson, og Jansson kender os. Der har været en god dialog fra start, og de har været gode til at rådgive os om, hvad der var den bedste løsning," fortæller Rasmus.

Udover at trække på personligt kendskab har Alboa valgt en løsning, som beror sig på bæredygtige beslutninger og grøn energi.

”Vi er rigtig glade for de nye lamper og ventilationsanlæg, som lever op til moderne standarder og skaber et sundere indeklima. Jansson har også løst opgaver i nogle af vores andre afdelinger, hvor andre el-firmaer har måttet melde pas.”

Alboa2.jpg
Alboa6.jpg

Hvad har Jansson El bidraget med?

Alboa har i alt fået udskiftet knap 100 udendørslamper til nyt LED-belysning og installeret nyt udsugningsanlæg med nyt styringssystem, der skal skabe endnu bedre indeklima og spare på energien.

Således kan Alboa nu gå en sundere og grønnere fremtid i møde.