BASE Erhverv

"Det handler om gensidig respekt"

BASE Erhverv er specialister i erhvervsbyggeri. Med spidskompetencer inden for total- og hovedentrepriser rådgiver og gennemfører BASE Erhverv byggeprojekter inden for kontorbyggeri, institutionsbyggeri, produktions- og lagerbygninger samt opførelse af bilhuse. For nogle år siden opstod der hos BASE Erhverv et behov for en domiciludvidelse, og i april 2020 kunne en ovenud tilfreds bygherre på Erhvervsbyvej i Horsens overtage det færdige byggeri.
Jansson El har stået for alle elinstallationer på den nye domiciludvidelse.

Tag fat i os:

BASE1.JPG

BASE Erhverv

Den nye domiciludvidelse rummer pt. fem lejere udover BASE Erhverv. Med et areal på ca. 2.500 m2, som kan rumme op til 150 personer, var der lagt op til et stort og spændende samarbejde, da Jansson El påbegyndte elarbejdet i maj 2019. 

BASE Erhverv beror på værdierne tillid, åbenhed, faglighed, ydmyghed og respekt. Det var således nøgleordene, da BASE Erhverv valgte at indgå samarbejdet med Jansson El. 

"Det handler om respekt for hinanden som personer, og det gælder lige fra en elektrikerlærling til vores bygherre. Kæden er ikke stærkere end det svageste led, og det har Janssons og BASEs folk på byggepladsen håndteret flot og gnidningsløst," udtaler Kurt Kjersgaard Hansen, projektchef BASE Erhverv.  

Personlig kemi er afgørende

Som projektchef har Kurt ansvar for fremdrift, løsninger og kvalitet samt at sikre, at udfordringer bliver løst løbende og rettidigt. Det er ikke altid en nem opgave - især ikke på store projekter, hvor mange fagentreprenører og samarbejdspartnere er involveret. 

"Hos BASE bruger vi stort set kun fagentreprenører, vi kender. Kendskabet opstår på baggrund af langvarige samarbejder og gode personlige relationer. Fordelen er, at vi kender dem, og de kender os. De kender vores betingelser og vores måde at håndtere byggesagerne på," fortæller Kurt.

Derfor valgte BASE Erhverv at trække på den personlige relation - i dette tilfælde mellem Kurt og afdelingsleder i Jansson El Horsens, Morten Falck. 

"Grunden til vi valgte Jansson El skyldes vores relation til Morten Falck fra tidligere opgaver. Vi har altid været super glade for vores samarbejde med Morten, og jeg kan kun give Jansson El vores bedste anbefalinger. Vi vil med garanti også spørge dem på kommende sager, og mit håb er, at vi også kan arbejde sammen på fremtidige projekter." 

 

 

BASE4.jpg (1)

Hvad har Jansson El bidraget med?

BASE Erhverv har indtil videre stået for over 110 byggesager og knap 300.000 opførte m2. Med den nye domiciludvidelse er BASE Erhverv gearet til at varetage efterspørgslen på de mange byggeopgaver - både i lokalområdet og på landsplan.

Jansson har ansvar for:

  • Elinstallation
  • Belysning
  • Fast serviceaftale
  • Rådgivning