A/S Nortvig

"Opgaven med vores belysning og installationer er lykkes til fulde"

A/S Nortvig arbejder professionelt med håndværksløsninger med speciale i hovedentrepriser, elementbyggeri og tømmerarbejde. I foråret 2020 påbegyndte Jansson El arbejdet med el- og alarminstallationer i nye kontorlokaler i Horsens.

Tag fat i os:

Nortvig5.JPG

A/S Nortvig

Pr. 1. oktober 2020 kunne A/S Nortvig tage nye lokaler i brug og samle hele virksomheden, administration, værksted og elementsproduktion. Bygningens administration har gennemgået en omfattende renovering med 6 nye kontorer, 3 mødelokaler, et åbent kontormiljø, showroom, kantine med køkken, fitness, toilet og bad samt en ny træterrasse.

Jansson El har stået for alle elektriske installationer, herunder belysning, netværk og AV-udstyr. A/S Nortvig beror på værdierne kvalitet, sikkerhed, ordentlighed og effektivitet. Det var således nøgleordene for A/S Nortvig til at indgå et samarbejde med Jansson.   

Thomas Nortvig, Indehaver & stifter

"Vi har fra dag 1 haft et rigtig godt samarbejde med Jansson. Vi prioriterer højt, at aftaler bliver overholdt – og det er de blevet hver gang. Både i forhold til tid og pris.

Som bygherreleverance har vi valgt en noget speciel belysning, som har været en udfordrende opgave at montere. Det er lykkes til fulde. Samtidig har Jansson El været behjælpelige med løsninger inden for både netværksinstallationer, alarmer og AV-udstyr. 

Vi er rigtig glade for det endelige resultat og for at tage vores nye og renoverede lokaler i brug, som lever op til alle forventninger.”

 

 

Nortvig6.jpg

Faktaboks

For A/S Nortvig har moderne og højteknologiske faciliteter været afgørende for indretningen af de nye kontorlokaler, der skal rumme op til i alt 80 medarbejdere. A/S Nortvig har valgt at dække sig ind med tekniske løsninger, der spænder fra elinstallationer til alarmsystemer. Jansson har bidraget med:

  • Elinstallationer 
  • Netværksinstallationer
  • Opdeling af lejemål på hele matriklen 
  • Levering og projektering af AV-udstyr
  • Tyverialarm, adgangskontrol og videoovervågning
  • Rådgivning og levering til tiden