Carl Edelholt Automobiler A/S

"Det er som at gå ude i dagslys"

Carl Edelholt Automobiler A/S er forhandler af bilmærket KIA inden for både nye biler, erhversbiler, privatleasing og brugte biler. Med ny belysning på værkstedet oplever mekanikerne nu et markant bedre fysisk arbejdsmiljø.

Tag fat i os:

Carl Edelholt Automobiler A/S

Kører værkstedet godt, kører motoren godt. I hvert fald hvis man spørger Carl Edelholt Automobiler A/S i Horsens, som i første del af 2020 har fået installeret helt ny LED-belysning på værkstedet.

Formålet med det nye LED-lys har været at skabe bedre arbejdslys for mekanikerne og en besparelse på driftsudgifterne samtidig.

 

Kia2.jpg

Rådgivning var altafgørende

At vælge den helt rigtige belysning var for Carl Edelholt Automobiler A/S vanskeligt selv at gennemskue. Her kom den helt rette rådgivning og dialog ind i billedet.

”For os var det vigtigste at få mere og bedre lys, som helt automatisk kunne gøre vores arbejdsdag nemmere. Vi var i dialog med flere og følte, at vi hos Jansson El fik den bedste betjening og rådgivning. Fra vi tog kontakt, gik der maks en uge, inden installationen af vores nye LED-lys gik i gang. Vi føler, vi har fået god og hurtig betjening, og der var ingen, der gik i vejen. Så vi kunne sagtens udføre vores arbejde samtidig med, at det nye lys blev installeret," fortæller værkstedschef, Morten Edelholt Poulsen.

Naturligt ovenlys

Med det nye LED-lys har Carl Edelholt Automobiler A/S fået en mere naturlig og ensartet belysning i værkstedet.

Udover at den nye belysning hænger pænt og lige i loftet, giver den et langt mere naturligt og behageligt lys modsat de gamle armaturer. Lyset minder samtidig meget om dagslys, hvilket er med til at højne effektiviteten og skabe bedre arbejdsvilkår for de ansatte på værkstedet.

nyt lys.jpg

Faktaboks

  • Ny LED-belysning
  • Service på røgventilation
  • Rådgivning
Kia1.JPG

Skal vi også installere LED hos dig?

Tlf79 42 01 44 eller E-mailel@jansson.dk