CK Produktion

Valget om at bruge Jansson var ikke svær at tage

C.K. Produktion A/S er en dansk underleverandør af sprøjtestøbte plastkomponenter til industrien. CK Produktion A/S blev grundlagt i 1978 og har 40 års erfaring i branchen.

Virksomheden beskæftiger omkring 40 medarbejdere og råder over den nyeste produktions- og automatiseringsteknologi. Omkring 15% af C.K. Produktion A/S' samlede eksport går til det europæiske marked.

Tag fat i os:

ABV_CK Produktion

CK Produktion

I forbindelse med etablering af en ny færdigvarehal har Jansson indgået aftale omkring installation af et ABV-anlæg bestående af:

  • tre ovenlysvinduer med åbning
  • to porte med erstatningsluft

Anlægget aktiveres via tryk, som får vinduer og porte til at åbne.

Ovenlysvinduerne kan også åbnes for at etablere komfortventilation af hallen.

Alfred Skov Madsen, direktør og ejer

"Vi har i mange år haft et godt samarbejde med Jansson, så valget om at bruge Jansson til den nye hal var ikke svær at tage.

Vi stod overfor en produktionsudvidelse, da vores maskinpark ikke længere kunne følge med en voksende efterspørgsel fra vores kunder.

Et større puslespil blev lagt – som endte ud i etableringen af en ny hal til vores færdigvarer. Den gamle færdigvarehal er i dag indrettet med flere støbemaskiner, hvilket bidrager til en øget omsætning hos os. 

Vi har brugt Jansson som samarbejdspartner, helt fra projektering af sagen, da den stadig var på tegnebrættet, frem til de nye faciliteter stod klar til anvendelse.   

CK Produktion

Hvad har Jansson El leveret?

  • Projektering af el-projekt
  • ABV-anlæg
  • Elinstallationer i hallen